YU - GI - OH Greek Tournament Live: Η αναβίωση του Βασιλείου των Μονομάχων - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

YU - GI - OH Greek Tournament Live: Η αναβίωση του Βασιλείου των Μονομάχων





Το Yu -Gi -Oh Greek Tournament: Η αναβίωση του Βασιλείου των Μονομάχων είναι ένα τουρνουά που όμοιό του δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα. Κατά κύριο λόγο είναι αφιερωμένο στους νοσταλγούς του παλιού καλού Yu- Gi - Oh Card Gaming και φυσικά της πρώτης σειράς του αγαπημένου μας Anime.


Η μεγάλη ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τουρνουά που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι ο κάθε παίκτης ΔΕΝ χρησιμοποιεί δική του τράπουλα, αλλά ένα εκ των deck των χαρακτήρων(Yugi, Joe, Kaiba, Marik κλπ) της σειράς Duel Monsters. Ο σκοπός αυτού του τουρνουά είναι να κινητοποιήσει τον κάθε παίκτη να διαμορφώσει με τον καιρό τη δική του τράπουλα εμπλουτίζοντάς την με κάρτες από νικηφόρες μονομαχίες ή από αγορές από το ειδικό μάρκετ με εικονικά χρήματα που θα κερδίζει από τα εκάστοτε Duel.


ΔΕΣ YU - GI - OH ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ



Επίσης, το γεγονός πως αρχικά θα υπάρχουν στάνταρ τράπουλες σημαίνει πως η κάθε κάρτα θα είναι μοναδική και θα έχει τη δική της σημαντική αξία, αφού εκτός ειδικών περιπτώσεων(3 άσπροι δράκοι - Κάιμπα, 3! Αιγύπτιοι Θεοί κλπ.) δεν θα υπάρχουν πολλές διπλές και τριπλές σε όλο το τουρνουά.


Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για το εν λόγω τουρνουά είναι ότι το deck(με τις επιπρόσθετες κάρτες που κέρδισε) κάθε παίκτη θα αποθηκεύεται ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά που θα λάβει μέρος στο τουρνουά. 

Τέλος, το σύστημα βαθμολόγησης θα γίνεται με "αστεράκια". Ο νικητής κάθε μονομαχίας θα παίρνει 2, ενώ ο ηττημένος 1. Νικητής ημέρας θα ανακηρύσσεται ο μονομάχος που θα φτάσει πρώτος τα 15 αστεράκια.

2 comments:

  1. SYGNOMI EPIDI EIMAI KAINOURGIWS PWS KANOYME EGRAFH SE AYTO TO TOYRNOYA KAI POY PEZOYME THS MAXES?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι!

      Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας

      Delete

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->