Ετοιμαστείτε σύντομα για το πρωτάθλημα της σεζόν "Waking The Dragons" (19/01/2023)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το πρωτάθλημα της σεζόν "Waking The Dragons" (19/01/2023)!

Waking The Dragons YugiohΈφτασε η στιγμή για το Old School Πρωτάθλημα της σεζόν ''Waking The Dragons'' με το οποίο συνεχίζεται και η Old School Διοργάνωση (για να δείτε λεπτομέρειες για την Old School Διοργάνωση πατήστε ΕΔΩ)!


*Το νέο Old School Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 στην Κάισσα Πειραιά.


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους με κάρτες από την τέταρτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''.
Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή για κάθε μονομάχο είναι στα 5 ευρώ, με τον καθένα να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή εφόσον πετύχει στο ''φακελάκι'' του το "Yugi Token", ενώ ένας άλλος θα ανοίξει σε "φακελάκι" του μια κλασική, συλλεκτική Old School κάρτα  (Celtic Guardian, LOB)! Παράλληλα, κάθε μονομάχος που θα έχει στο τέλος του πρωταθλήματος μόνο μια ήττα, θα κερδίσει ένα Booster "Legendary Duelists: Duels From The Deep".

*Ο νικητής θα κερδίσει ένα Old School φακελάκι και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 15€, όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Ο 2ος θα κερδίσει αντίστοιχα ένα Old School φακελάκι και 4 Boosters "Legendary Duelists: Duels From The Deep".


*1) Είδαμε στην τέταρτη σεζόν να κάνει την εμφάνισή της μια πανίσχυρη κάρτα, η ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου''! Όπως είδαμε, όταν κάποιος ενεργοποιούσε αυτή την κάρτα, η μοίρα των μονομάχων ''σφραγιζόταν'' και πλέον έπαιζαν για να επιβιώσουν! Γιατί όποιος έχανε, δεν έχανε μόνο το παιχνίδι, αλλά και την ψυχή του! 

Το ιδιαίτερο λοιπόν χαρακτηριστικό που θα έχει αυτό το πρωτάθλημα και το οποίο σχετίζεται με αυτό της ανάλογης σεζόν, θα είναι το γεγονός πως ο μονομάχος που θα παίζει τη ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου'', θα σφραγίζει την μοίρα των παικτών! Εφόσον ένας από τους παίκτες κερδίσει το παιχνίδι, ενώ η ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου'' είναι ενεργή στο έδαφος, τότε αυτόματα κερδίζει όλο το Match (αφού ο αντίπαλος του χάνει την ψυχή του και δεν μπορεί να συνεχίσει). Όμως κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί δύο φορές πριν βάλει αυτή την καταραμένη κάρτα στην τράπουλά του! Ο 1ος είναι πως αυτή η κάρτα είναι στις BAN (0) κάρτες και επομένως, εφόσον κάθε μονομάχος  επιλέγει 3 BAN (0) κάρτες, πρέπει να θυσιάσει μια πολύ καλή κάρτα για να βάλει τη ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου'' . Παράλληλα, το να ενεργοποιήσεις τη ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου'', μπορεί να κοστίσει τη δική σου ψυχή στο τέλος! Αξίζει λοιπόν ένα τέτοιο ρίσκο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης;

2) Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά ΒΑΝ(0) κάρτες από την Banlist.

4) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

5) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

Οι μονομάχοι που θα αγοράσουν κάρτες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σελίδας, θα έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε αγορά τους!

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->