Ετοιμαστείτε σύντομα για την Πόλη Της Μάχης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για την Πόλη Της Μάχης!

Battle City YugiohΈφτασε η στιγμή για το Old School Πρωτάθλημα της Πόλης Της Μάχης με το οποίο συνεχίζεται και η Old School Διοργάνωση (για να δείτε λεπτομέρειες για την Old School Διοργάνωση πατήστε ΕΔΩ)!


*Το Old School Πρωτάθλημα της Πόλης Της Μάχης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην Κάισσα Πειραιά.


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους με κάρτες από την δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''.
Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή για κάθε μονομάχο είναι στα 5 ευρώ, με τον καθένα να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα ανοίξει σε φακελάκι τους τρεις Αιγύπτιους Θεούς, σε συλλεκτική μορφή (Obelisk The Tormentor, Slifer The Sky Dragon, The Winged Dragon Of Ra, YGLD).

*Ο νικητής θα κερδίσει ένα Old School φακελάκι και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 15€, όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Ο 2ος θα κερδίσει αντίστοιχα ένα Old School φακελάκι και ''Credit'' 5 ευρώ για να τα εξαργυρώσει σε προϊόντα της σελίδας.

Για να δείτε τα προϊόντα της σελίδας, πατήστε ΕΔΩ,


*1) Είδαμε στην Πόλη της Μάχης οι μονομάχοι να υποχρεώνονται να ποντάρουν την πιο σπανια κάρτα τους και την οποία βέβαια θα κέρδιζε ο νικητής της μονομαχίας τους. Το ιδιαίτερο λοιπόν χαρακτηριστικό που θα έχει αυτό το πρωτάθλημα και το οποίο σχετίζεται με αυτό της ανάλογης σεζόν, θα είναι η προσφορά από τη σελίδα ενός, κάθε φορά, Booster "Legendary Duelists: Duels From The Deep", το οποίο θα "τοποθετείται" ως "έπαθλο" σε κάθε μονομαχία του πρώτου γύρου και που βέβαια θα κερδίζει ο κάθε νικητής.   

2) Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά ΒΑΝ(0) κάρτες από την Banlist.

4) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

5) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

Οι μονομάχοι που θα αγοράσουν κάρτες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σελίδας, θα έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε αγορά τους!

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

2 comments:

  1. Οι κάρτες που είναι limited (1) σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε να έχουμε μόνο 1 από αυτές; Ή ότι μπορούμε να έχουμε μόνο ένα αντίγραφο από την κάθε μία από αυτές στο deck;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ένα αντίγραφο από την καθεμία από αυτές στην τράπουλα σου.

      Delete

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->