Ετοιμαστείτε σύντομα για την Απόλυτη Ζωντανή Old School Διοργάνωση! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για την Απόλυτη Ζωντανή Old School Διοργάνωση!

Η Απόλυτη Ζωντανή Old School Διοργάνωση
Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans επρόκειτο να διεξάγει μια μοναδική Old School Διοργάνωση! Αυτή η διοργάνωση θα αποτελείται από 5 ξεχωριστά πρωταθλήματα, τα οποία θα αφορούν κάρτες που εμφανίστηκαν στις Season του "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters!".

~Τα πρωταθλήματα που επρόκειτο να γίνουν θα είναι το "Duelist Kingdom", το "Battle City", το "Virtual World", το "Waking The Dragons" και το "Grand Championship".
Όσον αφορά την λίστα των καρτών των πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι μπορούν να την δουν, "πατώντας" στα ονόματα των παραπάνω πρωταθλημάτων. Παράλληλα, τα πρωταθλήματα θα εμφανίζουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτά που είχαν και στις ανάλογες σεζόν τους και τα οποία οι μονομάχοι μπορούν να τα δουν στο τέλος της λίστας του καθενός. 


~Μετά το πέρας ενός Ζωντανού Old School Τουρνουά, ύστερα από κάποιες ημέρες θα διεξάγεται ένα σχετικά αντίστοιχο τουρνουά το οποίο θα είναι Διαδικτυακό, αφού η εν λόγω ζωντανή  διοργάνωση θα ''τρέχει'' παράλληλα με μια σχετικά παρόμοια που θα είναι διαδικτυακή!

~Το κόστος για να συμμετάσχει κάποιος στα Old School Τουρνουά της διοργάνωσης είναι 5€. Με την συμμετοχή του, κάθε μονομάχος λαμβάνει ένα "φακελάκι" με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare) και είναι άριστης κατάστασης (Near Mint). Τα "φακελάκια" δημιουργούνται με πρωτοβουλία της σελίδας και οι κάρτες είναι προσεκτικά διαλεγμένες. Παράλληλα, από τα φακελάκια που θα δοθούν στους συμμετέχοντες, ένα θα περιλαμβάνει μια Old School κάρτα συλλεκτικής αξίας (η οποία θα έχει γίνει γνωστή κατά την ανακοίνωση του πρωταθλήματος. Ανάλογα το είδος του πρωταθλήματος, μπορεί να περιλαμβάνονται και περισσότερες Old School κάρτες συλλεκτικής αξίας σε αυτό το φακελάκι ή κάτι αντίστοιχο). 

~Ο νικητής κάθε Old School τουρνουά της διοργάνωσης, θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει από την Κάισσα Πειραιά δωρεάν προϊόντα αξίας 15€ όπως και ένα Old School ''φακελάκι''. Τέλος, ο νικητής θα κερδίζει την αφιέρωση ενός άρθρου για το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Επιπλέον, ο δεύτερος θα κερδίζει ένα Old School φακελάκι και τρία οποιαδήποτε 25th Anniversary Booster Pack από τις συλλογές των Metal RaidersSpell RulerPharaon's Servant ή/και Invasion of Chaos και ο τρίτος αντίστοιχα θα κερδίζει δύο οποιαδήποτε Booster Pack από τις ίδιες συλλογές!

~Κάθε νικητής των Old School πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, θα κερδίζει έναν βαθμό. Ο μονομάχος ο οποίος, μετά το πέρας της διοργάνωσης, θα έχει τους περισσότερους βαθμούς, θα αναγορευτεί στον μεγάλο νικητή της Old School Διοργάνωσης! Θα λάβει ως έπαθλο ένα εντυπωσιακό Playmat που θα έχει φτιάξει η σελίδα Greek Yugioh! Fans και που θα σχετίζεται με την Old School διοργάνωση, ενώ φυσικά θα κερδίσει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση, με το όνομα του να στολίζει για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->