Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Old School Διοργάνωση! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Old School Διοργάνωση!

Old School Yugioh!
Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans διεξάγει μια μοναδική Old School Διοργάνωση! Αυτή η διοργάνωση αποτελείται από 5 ξεχωριστά πρωταθλήματα, τα οποία αφορούν κάρτες που εμφανίστηκαν στις Season του "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters!".

~Τα πρωταθλήματα που επρόκειτο να γίνουν θα είναι το "Duelist Kingdom", το "Battle City", το "Virtual World", το "Waking The Dragons" και το "Grand Championship".
Όσο αφορά την λίστα των καρτών των πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι μπορούν να την δουν, "πατώντας" στα ονόματα των παραπάνω πρωταθλημάτων. Παράλληλα, τα πρωταθλήματα θα εμφανίζουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτά που είχαν και στις ανάλογες σεζόν τους!

~Τα Old School τουρνουά της διοργάνωσης θα διεξάγονται στην Κάισσα Πειραιά, ημέρα Τρίτη, Πέμπτη ή Παρασκευή και μετά τις 17:00.
Το διάστημα που θα μεσολαβεί ανάμεσα στα πρωταθλήματα, θα είναι 14-28 ημέρες (για να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας για τους μονομάχους).

~Το κόστος για να συμμετάσχει κάποιος στα Old School Τουρνουά της διοργάνωσης είναι 5€. Με την συμμετοχή του, κάθε μονομάχος λαμβάνει ένα "φακελάκι" με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare) και είναι άριστης κατάστασης (Near Mint). Τα "φακελάκια" δημιουργούνται με πρωτοβουλία της σελίδας και οι κάρτες είναι προσεκτικά διαλεγμένες. Παράλληλα, από τα φακελάκια που θα δοθούν στους συμμετέχοντες, ένα θα περιλαμβάνει μια Old School κάρτα συλλεκτικής αξίας (η οποία θα έχει γίνει γνωστή κατά την ανακοίνωση του πρωταθλήματος) και ένα άλλο συνήθως θα περιλαμβάνει μια ''ειδική'' κάρτα που θα χαρίζει δωρεάν συμμετοχή! 

~Ο νικητής κάθε Old School τουρνουά της διοργάνωσης, θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει από την Κάισσα Πειραιά δωρεάν προϊόντα αξίας 15€ όπως και Old School ''φακελάκια''. Τέλος, ο νικητής κερδίζει την αφιέρωση ενός άρθρου για το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Επιπλέον ο 2ος και συνήθως και ο 3ος θα αποκτούν την δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν προϊόντα αξίας 5 ευρώ ο καθένας από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας.

~Κάθε νικητής των Old School πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, θα κερδίζει έναν βαθμό. Ο μονομάχος ο οποίος, μετά το πέρας της διοργάνωσης, θα έχει τους περισσότερους βαθμούς, θα αναγορευτεί στον μεγάλο νικητή της Old School Διοργάνωσης! Θα του απονεμηθεί το συμβολικό κύπελλο της διοργάνωσης και θα λάβει ένα ''Yugi's Legendary Decks''! Τέλος, ο μεγάλος πρωταθλητής, θα κερδίσει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση, με το όνομα του φυσικά να στολίζει το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.
Οι μονομάχοι που θα αγοράσουν κάρτες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σελίδας, θα έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε αγορά τους!

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->