Ετοιμαστείτε σύντομα για την Απόλυτη Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για την Απόλυτη Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση!

Η Απόλυτη Διαδικτυακή Old School ΔιοργάνωσηΗ σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans επρόκειτο να διεξάγει μια μοναδική Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση! Αυτή η διοργάνωση θα αποτελείται από 5 ξεχωριστά πρωταθλήματα, τα οποία θα αφορούν κάρτες που εμφανίστηκαν στις Season του "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters!".

~Τα πρωταθλήματα που επρόκειτο να γίνουν θα είναι το "Duelist Kingdom", το "Battle City", το "Virtual World", το "Waking The Dragons" και το "Grand Championship".
Όσον αφορά την λίστα των καρτών των πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι μπορούν να την δουν, "πατώντας" στα ονόματα των παραπάνω πρωταθλημάτων.

~Τα Old School τουρνουά της διαδικτυακής διοργάνωσης θα διεξάγονται μετά το πέρας των αντίστοιχων δια ζώσης τουρνουά, αφού η εν λόγω διαδικτυακή διοργάνωση θα ''τρέχει'' παράλληλα με μια σχετικά παρόμοια η οποία θα είναι δια ζώσης!

*Τα πρωταθλήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα.

*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφώνονται όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθορίζονται ύστερα από κλήρωση. Ύστερα, αφού γίνουν οι μονομαχίες στους ομίλους, οι επικρατέστεροι από κάθε όμιλο, θα μονομαχούν με τους επικρατέστερους των άλλων ομίλων (αγώνες Knock-Out) και εκείνος που θα επιβιώσει στο τέλος, θα είναι και ο μεγάλος νικητής του πρωταθλήματος.


~Το κόστος για να συμμετάσχει κάποιος στα Διαδικτυακά Old School Τουρνουά της διοργάνωσης είναι 3€. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί του

*Ο πρώτος κάθε πρωταθλήματος θα κερδίζει 20 ευρώ Credit για να τα εξαργυρώνει σε προϊόντα του Greek Yu-gi-oh! Fans Store, όπως θα κερδίζει και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας. Ανάλογα, ο δεύτερος θα κερδίζει 12 ευρώ Credit για να κάνει το ίδιο και ο τρίτος αντίστοιχα θα κερδίζει 8 ευρώ Credit. 
Η σελίδα 
Greek Yu-gi-oh! Fans Store έχει ταξινομήσει σε κατηγορίες τα Yugioh! προϊόντα που διαθέτει (Speed Duel, Goat κτλ), κάνοντας πιο εύκολο για κάθε μονομάχο να εξαργυρώσει τα Credit του σε κάρτες ή σε ''Sealed'' Yugioh! προϊόντα που θα τον ενδιέφεραν.

~Κάθε νικητής των Old School πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, θα κερδίζει έναν βαθμό. Ο μονομάχος ο οποίος, μετά το πέρας της διοργάνωσης, θα έχει τους περισσότερους βαθμούς, θα αναγορευτεί στον μεγάλο νικητή της Old School Διοργάνωσης! Θα λάβει ως έπαθλο ένα εντυπωσιακό Playmat που θα έχει φτιάξει η σελίδα Greek Yugioh! Fans και που θα σχετίζεται με την Old School διοργάνωση, ενώ φυσικά θα κερδίσει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση, με το όνομα του να στολίζει για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

*Θα σε ενδιέφερε να αποκτήσεις κάρτες Yu-Gi-Oh! για να μονομαχείς ζωντανά; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες! 
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες γενικά να δεις όλες τις κάρτες της σελίδας πάτα ΕΔΩ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->