Ο μεγάλος νικητής του Goat Grand Prix στην Ελλάδα, Παναγιώτης Κάππας, μιλάει στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ο μεγάλος νικητής του Goat Grand Prix στην Ελλάδα, Παναγιώτης Κάππας, μιλάει στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans!

Παναγιώτης Κάππας (Yugioh!)
Στις 3 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Μεγάλο Πρωτάθλημα Goat Grand Prix στην Ελλάδα! O Παναγιώτης Κάππας ήταν ο μεγάλος νικητής! Με την νίκη του, πέραν των επάθλων που κέρδισε, πήρε εισιτήριο και για το μεγάλο παγκόσμιο πρωτάθλημα Yugioh! που θα γίνει τον Οκτώβριο! Έτσι, με αφορμή τη μεγάλη του πρόσφατη διάκριση αλλά και την εμπειρία των τόσων χρόνων που έχει πάνω στο Yugioh, μίλησε στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans για το αγαπημένο του παιχνίδι!

*Πίστευες πως θα κατάφερνες να κερδίσεις αυτό το ελληνικό Goat Gran Prix; Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Στατζοπουλο που για ακόμα μια φορά ήταν άψογος, τόσο σαν Judge όσο και σαν διοργανωτής όπως και το Gameinn που μας παρέχει τον κατάλληλο χώρο για τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως θα τα κατάφερνα, ειδικά κιόλας μάλιστα αφού σε παρόμοιες σημαντικές διοργανώσεις στο παρελθόν, είχα κατορθώσει να κατακτήσω σημαντικές θέσεις. Ήθελα λοιπόν τώρα να κατακτήσω την πρώτη θέση! Παρέδωσα λοιπόν ψυχή και πνεύμα για να το πετύχω και τελικά τα κατάφερα!

*Τι τράπουλα διάλεξες να παίξεις στο GGP Greece και γιατί: Η τράπουλα που διάλεξα να παίξω είναι το Warriors, γιατί θεωρώ ότι είναι από τις πιο επιθετικές που υπάρχουν και γενικά μου αρέσει να ακολουθώ επιθετικές στρατηγικές.

*Τι μονομαχία ενάντια σε ποια τράπουλα σε δυσκόλεψε περισσότερο;
Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η μονομαχία μου ενάντια στο Reasoning Gate του Delinquent! Είναι μία τράπουλα που δυστυχώς είναι απρόβλεπτη. Αν και έχασα τελικά εναντίον του, αυτή η ήττα δεν ήταν αρκετή για να καταφέρει να με αποτρέψει από το να κατακτήσω την πρώτη θέση, όπως είχα στόχο.
*Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Yu-Gi-Oh!; Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Yugioh! από το 2003. Το είχα αφήσει για κάποιο διάστημα και επανήλθα δυναμικά από όταν αναβίωσε στην Ελλάδα το Goat Format!
*Ποια είναι η αγαπημένη σου κάρτα Yu-Gi-Oh και γιατί; Η αγαπημένη μου κάρτα είναι ο Black Luster Soldier- Enovy Of The Beginning! Μου αρέσει πολύ το Artwork αυτής της κάρτας, όπως και το γεγονός πως είναι ο πιο ισχυρός πολεμιστής στο Goat! *Πιστεύεις ότι όντως το Yu-Gi-Oh! είναι ένα παιδικό παιχνίδι; Αν όχι, ποιά θα ήταν η απάντηση που θα έδινες σε όσους θεωρούν πως είναι για παιδιά; Δεν θεωρώ πως το Yugioh! είναι παιδικό παιχνίδι. Δεν έχει ηλικία και θεωρώ πως μπορεί να παιχτεί το ίδιο, τόσο από παιδιά όσο και από μεγαλύτερους. *Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει για αγορές καρτών; Δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω ξοδέψει για κάρτες, μα σίγουρα έχω ξοδέψει πάρα πολλά από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα!

*Σε ποια ηλικία πήγες στο πρώτο σου τουρνουά; Τι σου έκανε εντύπωση εκεί και ποια θέση κατέλαβες; Το πρώτο μου Τουρ ήμουν 14 χρονών σέ ένα κατάστημα της περιοχής μου που λεγόταν Dark Side. Από ό,τι θυμάμαι, συμμετείχαν 12 άτομα και εγώ κατέκτησα τότε την όγδοη θέση! Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα ''επαγγελματικά'' σε τουρ και μπορώ να πω πως μου έκανε εντύπωση το πως υπήρχαν και άλλα τόσα άτομα που ασχολούνταν σοβαρά, εκτός από εμένα.
*Ποιες συμβουλές θα έδινες στα άτομα που τώρα ξεκινούν να παίζουν Yu-Gi-Oh; . Οι συμβουλές που θα έδινα σε νέα παιδιά, θα ήταν ότι αξίζει να ασχοληθούν με το Yugioh! και να το μάθουν. Θα δουν πως θα το αγαπήσουν! Λίγη υπομονή χρειάζεται!
*Πιστεύεις πως θα καταφέρεις να νικήσεις το παγκόσμιο;  Για το παγκόσμιο είμαι αισιόδοξος και με αρκετά καλή ψυχολογία! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, στοχεύοντας πάντα στην πρώτη θέση! Ακόμη και να μην τα πάω καλά, θα αποκτήσω μεγάλη εμπειρία, αφού θα παίξω με μεγάλους παίκτες από όλο τον κόσμο!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->