Κωνσταντίνος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος της Πόλης Της Μάχης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κωνσταντίνος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος της Πόλης Της Μάχης!

Battle City Yugioh!Η Old School Διοργάνωση συνεχίστηκε τώρα με την Πόλη Της Μάχης! Είδαμε και εδώ ξεχωριστές μάχες που έκοψαν την ανάσα! Μάλιστα σε αυτό το πρωτάθλημα είχαμε 18 άτομα! Εδώ ο μονομάχος που αναδείχθηκε νικητής ήταν  ο Κωνσταντίνος Λυγερός ο οποίος με την εξαιρετική του τράπουλα πέτυχε να ''λυγίσει'' όλους τους αντιπάλους του!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε). 

Ο Κωνσταντίνος Λυγερός διαμόρφωσε μία τράπουλα η οποία ήταν αρκετά ισορροπημένη και αποτελεσματική, κάνοντας πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους του να τον ανταγωνιστούν.
  
(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα της Πόλης Της Μάχης και να κάνει τον Κωνσταντίνο Λυγερό πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αρχικά αυτός να χρησιμοποιεί αρκετές κάρτες που "χτυπάνε" μεμονωμένα είτε τις Spells ή/και τις Traps του αντιπάλου του (3x Dust Tornado, 1x Solemn Judgment, 1x Magic Jammer κτλ), είτε τα τέρατα του (2x Soul Taker, 2x Newdoria, 2x D.D. Warrior, 3x Enemy Controller κτλ), στοχεύοντας έτσι γενικά να καταστρέψει, να βγάλει "εκτός παιχνιδιού" ή να "αδρανοποιήσει" κάρτες που θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάθε επικίνδυνη κίνηση του αντιπάλου του. 
Παράλληλα, βλέπουμε ο πρωταθλητής να δίνει ιδιαίτερη βάση στους "πόρους" της τράπουλας του, τους οποίους είτε φροντίζει να τους ενισχύει ( 3x Thunder Dragons), είτε να τους ανανεώνει (3x Mystic Tomato, Card Destruction κτλ), με στόχο να κάνει το παιχνίδι του ευέλικτο.
Έχοντας λοιπόν ως βάση κυρίως τους δύο παραπάνω στόχους ("επικεντρωμένα" χτυπήματα σε κάρτες του αντιπάλου και ανανέωση-ενίσχυση των πόρων του) και χρησιμοποιώντας και κάποιες άλλες ισχυρές και κλασικές  κάρτες του "Format", ο Κωνσταντίνος Λυγερός πέτυχε να δομήσει μια αρκετά αποτελεσματική και ευέλικτη τράπουλα!

Στις 22 Δεκεμβρίου θα έχουμε το νέο Old School Πρωτάθλημα!
Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->