Ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat!

 

Όντας περίοδος διακοπών, η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans αποφάσισε να διοργανώσει ένα νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Η συμμετοχή είναι στα 5 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα της συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί τουΕλάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι τα 14 άτομα

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου (03/01/2023), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει εδώ να χρησιμοποιήσει το DUELINGBOOK. Αυτή η πλατφόρμα δεν απαιτεί να ''κατέβει'' και κάθε μονομάχος μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτή μέσω του διαδικτύου του.

*1) Στο Goat πρωτάθλημα οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. 

Για να δείτε το "Card Pool" και την "Banlist" πάνω στο "Goat Format", πατήστε ΕΔΩ.

Για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικές "Goat" τράπουλες, πατήστε ΕΔΩ.

2) Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα εντός κάποιου χρονικού διαστήματος στον παίκτη να επιστρέψει και να συνεχίσει τη μονομαχία. Αν παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, τότε ο παίκτης που ήταν εκτός, χάνει τη μονομαχία.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Τέταρτη 4 Ιανουαρίου (04/01/2023) όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει το πολύ μια βδομάδα. 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Αφού περάσει η φάση των ομίλων, τότε θα έχουμε τη φάση των Knock-Out και η οποία πρέπει και αυτή να ολοκληρωθεί το πολύ στο διάστημα της μιας βδομάδας.   

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.

*Ο 1ος μονομάχος θα κερδίσει 1 Booster Box Legendary Duelists: Duels From The Deep'', ο 2ος 1 "Legendary Duelists: Season 3 Box" και 2 Booster Packs αυτής της συλλογής και ο 3ος 1 "Legendary Duelists: Season 3 Box"!


*
Θέλεις να συμμετάσχεις σε δια ζώσης ''Goat'' πρωταθλήματα μα δεν έχεις τις κάρτες που θες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις τις σχετικές κάρτες που αφορούν καθαρά ''Goat Format'' πάτα ΕΔΩ.

Οι οποιεσδήποτε 40 κάρτες που κοστίζουν 0,50 ευρώ, δίνονται όλες μαζί στα 15 ευρώ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->