Ποιος θα είναι ο απόλυτος Old School κυρίαρχος; - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ποιος θα είναι ο απόλυτος Old School κυρίαρχος;

Πλησιάζοντας για το 5ο (και τελευταίο) Old School πρωταθλήμα (''Grand Championship''), φτάνουμε στο αίσιο περας της Old School διοργάνωσης.

Ειδαμε ξεχωριστές και μοναδικές μάχες. Κάθε Old School πρωτάθλημα είχε και τον δικο του πρωταθλητή, υποδεικνύοντας πως τα πάντα ειναι ρευστά και πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί.. Ο Χαρης Σώφρονας, ο Πέτρος Παντελιδακης, ο Σπύρος Ζουλέκος και ο Γεράσιμος Βάθης ειναι οι μεχρι τωρα πρωταθλητές!

Ποιος επομένως θα ειναι αυτος που θα αναγορευτεί στον απόλυτο Old School πρωταθλητή της διοργάνωσης; Μπορεί να εχει τη δυνατότητα ο καθένας, αφου με το να γίνει πρωταθλητής του προσεχούς πρωταθληματος, μπορει να κοντραρει ισοτιμα τους άλλους 4 και να επικρατησει! Τα πάντα είναι ανοιχτά!

Ο απόλυτος Old School πρωταθλητής της διοργανωσης θα κερδίσει την αφιέρωση ενος άρθρου για τον ιδιο και την μεχρι τωρα πορεια του, όπως και το δικαίωμα να επιλέξει ενα οποιοδηποτε Deck που διαθέτει η Καισσα Πειραιά, αξιας 10€. Τελος, θα εχει τη δυνατότητα της αποδοχης της Μυστικής Προκλησης! Αν τη δεχτεί και την κερδίσει, θα κερδίσει άλλο ενα Deck αξιας 10€ απο τη Καισσα Πειραιά. Αν την χάσει, θα χάσει και το Deck που ειχε ηδη κερδίσει και θα φύγει με αδεια χέρια! Φυσικα μπορεί και να μην την δεχτεί και να μην ρισκάρει, φεύγοντας ετσι μονο με το έπαθλο των 10€!
Αξίζει ενας μονομάχος να ρισκάρει για το καλύτερο που μπορει να πετύχει, διακινδυνεύοντας ομως να χάσει τα παντα; Ή είναι πιο καλο να μείνει σε αυτα που έχει ήδη κατακτήσει και να μην διακινδυνευσει να τα χάσει, θυσιάζοντας όμως απο τον εαυτό του το ιδανικότερο που θα μπορούσε να ειχε, ρισκάροντας; Η Μυστική Πρόκληση ειναι αυτή που θα δώσει την απάντηση!
Μείνετε συντονισμένοι!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->