Duel Devastator: Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία της νέας συλλογής - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Duel Devastator: Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία της νέας συλλογής

To "Duel Devastator" ειναι το νέο Yu-Gi-Oh προϊόν που αναμενεται να λανσάρει η Κοναμι σε λίγες ημέρες (11/10/2019).

Η συλλογή περιλαμβάνει "Generic" κάρτες. Κάρτες δηλαδή οι οποίες έχουν την δυνατότητα να "μπουν" στα περισσότερα Deck και να γίνουν μέρος των στρατηγικών τους, ενισχύοντας τα. Κάθε κουτί περιέχει 56 "Ultra Rare" κάρτες.

Η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει σε Alternate Artwork τις αρκετά δημοφιλείς και χρήσιμες για κάθε Deck "Ghost Girls" (Ash Blossom & Joyous Spring, Ghost Ogre & Snow Rabbit, Ghost Reaper & Winter Cherries, Ghost Belle & Haunted Mansion και Ghost Sister & Spooky Dogwood). Παράλληλα, (περα των "Ghost Girls" που έχουν ήδη εκδοθεί) στο Duel Devastator θα κανει την εμφάνιση της και μια εντελώς νέα (Red Blossoms from Underroot).

Άλλες δημοφιλείς και χρήσιμες κάρτες που θα περιλαμβάνει η νέα συλλογή είναι: Saryuja Skull Dread, Trishula, Dragon of the Ice BarrierAbyss Dweller, Tornado Dragon, Inspector BoarderSpell Canceller, Solemn StrikeSuper PolymerizationTyphoonWave-Motion Cannon.

*Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για το Duel Devastator, μπορεί να τις βρει, στο παρακάτω σύνδεσμο της επίσημης σελίδας της Konami
(https://www.yugioh-card.com/en/products/duel_devastator.html)

**Όποιος επιθυμεί την αγορά μεμονωμένων καρτών από το Duel Devastator, μπορεί να αφήσει σε σχόλιο της σελίδας μας το Email του ή κάποιο άλλο προσωπικό του στοιχείο (π.χ. το όνομα που εχει στο Facebook), και θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του τις παρέχουμε.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->