Το Yu-Gi-Oh! σαν μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το Yu-Gi-Oh! σαν μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης!

Το Yu-Gi-Oh! για τους πιο πολλούς είναι ένα απλό παιχνίδι στρατηγικής. Για κάποιους άλλους όμως είναι και κάτι περισσότερο! Για κάποια άτομα συγκεκριμένα, το Yu-Gi-Oh!, μέσω των περίτεχνων και καλοσχεδιασμένων Artwork των καρτών του, αποτελεί το δημιουργικό μέσο της καλλιτεχνικής τους έκφρασης! Ένα λοιπόν από αυτά τα άτομα είναι και ο Πέτρος Παντελιδάκης, του οποίου το έργο αξίζει να παρουσιαστεί εδώ, έστω και συνοπτικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, απο μικρός του άρεσε η ζωγραφική και πάντα προσπαθούσε να αποτυπώσει στο χαρτί αυτό που έβλεπε, ξεκινώντας από τα τέρατα του Yu-Gi-Oh! Αnime. Άρχισε να ασχολείται σοβαρά με το σχέδιο από την ηλικία των 16, όποτε και έκανε το πρώτο του ικανοποιητικό σκίτσο. Από τότε του δημιουργήθηκε μια σπίθα, ένα πάθος, με αποτέλεσμα να εντείνει τις προσπάθειές του για να βελτιωθεί και να  ενισχύσει τις δεξιότητες του, ώστε να ασχοληθεί και επαγγελματικά κάποτε στο μέλλον με αυτό που αγαπά. O Πέτρος Παντελιδάκης τώρα είναι 24 χρόνων και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το Yu-Gi-Oh! και η ζωγραφική αποτελούν δύο άκρως σημαντικούς παράγοντες στη ζωή του!

Είναι καλό να ενθαρρύνονται τέτοιες πρωτοβουλίες. Θέλοντας λοιπόν η σελίδα μας να προάγει την καλλιτεχνική δουλειά νέων ατόμων, θα θέσει τις βάσεις για την διεξαγωγή ενός σχετικού διαγωνισμού, ο οποίος και θα γίνει, εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη και κάθε διαγωνιζόμενος θα καλείται να ζωγραφίσει ένα σκίτσο από το κόσμο του Yu-Gi-Oh!, με το θέμα να έχει καθοριστεί από τη σελίδα. Ύστερα τα σκίτσα θα δημοσιευτούν στις Yu-Gi-Oh! ομάδες του Facebook και θα επικρατήσει εκείνο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Ο νικητής θα κερδίσει το έπαθλο που θα δοθεί (το οποίο θα είναι σχετικό με την θεματική που θα έχει επιλεχθεί από τη σελίδα), όπως και την  αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την καλλιτεχνική δουλειά του!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->