Πέτρος Παντελιδάκης: Ο νικητής του Old School Πρωταθλήματος Της Χιλιετίας! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Πέτρος Παντελιδάκης: Ο νικητής του Old School Πρωταθλήματος Της Χιλιετίας!

Ο Πέτρος Παντελιδάκης είναι το άτομο που κατόρθωσε να είναι ο μεγάλος νικητής του 13ου Old School Πρωταθλήματος! Παίζοντας με σύνεση και στρατηγική, κατάφερε να εξουδετερώσει οποιοδήποτε αντίπαλο στάθηκε απέναντι του!

Οι μονομαχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμόρφωσαν τις τράπουλες τους, βασισμένοι στη λίστα των καρτών που χρησιμοποιήθηκαν από τους κατόχους των Αντικειμένων Της Χιλιετίας. Μια λίστα η οποία έδινε αρκετές προοπτικές για την κατασκευή "Stall-Burn" Deck τα οποία και είδαμε. 

(To παραπάνω Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το Old School Πρωτάθλημα Της Χιλιετίας και να κανει τον Πέτρο Παντελιδακη πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας την τράπουλα του πρωταθλητή, βλέπουμε σε γενικές γραμμές ένα Fiend Type Deck, με ιδιαίτερη έμφαση σε κάρτες μεμονωμένης καταστροφής. Κάρτες που είτε καταστρέφουν αντίπαλα τέρατα (Man Eater Bug, Old Vindictive Magician, Newdoria, Soul Taker), είτε αντίπαλες Spell-Trap (Breaker, The Magical Warrior, 2x Mystical Space Typhoon, 3x Dust Tornado
). Σκεπτόμενος ίσως πως οι αντίπαλοι του θα παίξουν καλές Continuous Spell που θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα (π.χ. Dark Sanctuary, Dark Door κτλ), όπως και καλές Trap, εκ των οποίων κάποιες έχουν και την ιδιότητα να παίρνουν παράλληλα την μορφή τέρατος (Zoma The Spirit, Metal Reflect Slime), ο πρωταθλητής θεώρησε πως ήταν μια αποτελεσματική τακτική να βάλει στη τράπουλα του αρκετές κάρτες που καταστρέφουν τέρατα, μαγικές και παγίδες, αφού έτσι θα ήταν πιο πιθανό να εμποδίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού του αντιπάλου του και να διευκολύνει αντίστοιχα την ανάπτυξη του δικού του. Επιπλέον, παρατηρούμε πως ο πρωταθλητής φρόντισε να χρησιμοποιήσει διαφόρες κάρτες "κλειδιά" για το παιχνίδι του, οι οποίες μπορούσαν να αποβούν χρήσιμες για την αντιμετώπιση ποικίλων δύσκολων περιστάσεων και να του εξασφαλίσουν έτσι ευελιξία (Dark Necrofear, Gandora The Dragon Of Destruction, Zero Gravity, Gorgon's Eye, Kelbek κτλ). 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί η κάρτα Gorgon's Eye ("Until the end of this turn, all effects of Defense Position monsters are negated"). Μια αρκετά δημιουργική προσθήκη, με μεγάλη σημασία για το παρόν πρωτάθλημα. Με το να υπάρχουν στη λίστα αρκετά τέρατα με ισχυρά Flip Effect (τα οποία βέβαια πρέπει να τοποθετηθούν ανάποδα και σε θέση άμυνας για να μπορούν να ενεργοποιηθούν), το Gorgon's Eye μπορούσε εύκολα να τα αχρηστεύσει και να ακυρώσει το "κέρδος" που θα είχε ο αντίπαλος μέσω της ενεργοποίησης τους. Τέλος, φροντίζοντας ο πρωταθλητής να συνδυάσει αυτή τη κάρτα με 3x Zero Gravity ("Change the battle positions of all face-up monsters on the field".), μπορούσε πλέον να τη χρησιμοποιήσει σε οποιοδήποτε αντίπαλο τέρας με καλή ικανότητα μπορούσε να του δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα (όπως π.χ. τον Obelisk The Tormentor, τον Doomcaliber Knight, τον Diabound Kernel, το Marshmallon κτλ). 

Ο Πέτρος Παντελιδάκης λοιπόν
, κατόρθωσε να διαμορφώσει ένα αρκετά δημιουργικό και αποτελεσματικό Deck. Χρησιμοποιώντας με μαεστρία τις κάρτες της τράπουλας του, κατάφερε να αναπτύξει μια ισχυρή και ευέλικτη στρατηγική και έτσι να στείλει στον κόσμο των σκιών όποιον τολμήσε να τα βάλει μαζί του.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->