Τα έργα των συμμετεχόντων και οι επικρατέστεροι του διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Τα έργα των συμμετεχόντων και οι επικρατέστεροι του διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork!

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, όσον αφορά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork, με θέμα την "Σφραγίδα Του Ορείχαλκου"


Παρακάτω παρουσιάζονται τα ονόματα και τα έργα των συμμετεχόντων:

Dionisis Douvris

                     Χρήστος Γεροντόπουλος


Νεφέλη

Βασίλης Ζουρνατζής

Κonstantinos Papadopoulos

Πέτρος Παραδείσου

Κώστας Π.

Thodoris Printezis

 

Petros Pantelidakhs


Η σελίδα είχε ανακοινώσει πως αφού αξιολογούσε τα έργα των συμμετεχόντων, θα επέλεγε τα 3 καλύτερα κατά την γνώμη της. Η σελίδα λοιπόν αποφάσισε, πως τα τρία έργα που θα πάνε στον τελικό, θα είναι του Πέτρου Παντελιδάκη, του Διονύση Ντούβρη και του Χρήστου Γεροντόπουλου. Όμως δεν θα είναι μόνο αυτοί οι 3 επικρατέστεροι καλλιτέχνες!


Η σελίδα αποφάσισε πως θα υπάρξει και 4ος! Αυτός δεν είναι άλλος, από τον Θεόδωρο Πρίντεζη. Το έργο του Θ. Πρίντεζη είναι αρκετά ιδιαίτερο. Έχει δουλέψει το έργο του σε υπολογιστή, με αποτέλεσμα αυτό να είναι πολύ διαφορετικό από ολα τα υπόλοιπα τα οποία δημιουργήθηκαν στο "χέρι". Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να γίνει μια ακριβοδίκαια σύγκριση αυτού με τα άλλα, γιατί το έργο του Θ. Πρίντεζη ξεχωρίζει σημαντικά. Ωστόσο, η σελίδα δεν είχε θέσει περιορισμούς για το είδος του έργου, ενώ παράλληλα επιδιώκει μέσω του διαγωνισμού της, κάθε άτομο με ταλέντο στη ζωγραφική να αναδειχθεί, αρκεί να μην αδικήσει κάποιο άλλο με τις επιλογές της. Γι' αυτό τον λόγο αρχικά, η σελίδα επέλεξε ως επικρατέστερα, 3 έργα που είχαν γίνει στο χερι (έργα που ούτως η άλλως θα επέλεγε, ακόμη και αν δεν υπήρχε το έργο του Θ. Πρίντεζη). Ύστερα, αποφάσισε να προσθέσει και το έργο του Θ. Πρίντεζη στα επικρατέστερα. Γιατί και εκείνος δούλεψε και προσπάθησε πολύ, ώστε να διαμορφώσει το δημιουργικό και αρκετά αξιόλογο έργο του!


Με την επιλογή των (4) επικρατέστερων έργων, ο διαγωνισμός περνάει στην τελική φάση!

Σε λίγο καιρό η δημοσίευση της σελίδας με τα 4 επικρατέστερα έργα, θα κοινοποιηθεί στις διάφορες Yu-Gi-Oh! ομάδες του Facebook και θα διεξαχθεί ψηφοφορία σχετικά με το ποιο θεωρείται το καλύτερο. Ο καλλιτέχνης, του οποίου το έργο θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα αναγορευτεί νικητής του διαγωνισμού! 

Ο νικητής θα κερδίσει ένα κουτί Dragon's Of Legend: The Complete Series, αξίας 15 ευρώ, όπως και την  αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την καλλιτεχνική δουλειά του.


No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->