Χρήστος Γεροντοπουλος: Ο νικητής του διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Χρήστος Γεροντοπουλος: Ο νικητής του διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork

Ο διαγωνισμός για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork έφτασε στο τέλος του. Ο Χρήστος Γεροντοπουλος είναι εκείνος ο οποίος τελικά κατόρθωσε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και έτσι να ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής!


Όπως είχε αναφέρθεί, ο νικητής, πέραν του κουτιού Dragon's Of Legend: The Complete Series που θα λάμβανε, θα κέρδιζε και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την καλλιτεχνική δουλειά του.


Ο Χριστός Γεροντοπουλος επέλεξε να είναι λιτός για τον ίδιο και την καλλιτεχνική του δραστηριότητα. Μας ανέφερε, πως αν και δεν ασχολείται συχνά και επαγγελματικά με την ζωγραφική, εμπνέεται ιδιαίτερα από τα  Artwork των Yu-Gi-Oh! καρτών και διαμορφώνει σχέδια, βασισμένος σε αυτά. Επειδή λάτρευε την σεζόν με την οποία είχε σχέση ο διαγωνισμός (Waking The Dragons), αποφάσισε να συμμετάσχει, χαρίζοντας σε όλους μας ένα εξαιρετικό έργο!

Επίσης ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από την δουλειά των άλλων επικρατέστερων του διαγωνισμού και θα ήθελε να γίνει αναφορά στα καλλιτεχνικά έργα και τις προσπάθειες τους εδώ, ασχετα που το άρθρο αφορά τον ίδιο. Έτσι λοιπόν, μετά από επιθυμία του νικητή, παρουσιάζονται παρακάτω τα ονόματα και τα έργα των υπολοίπων τριών καλλιτεχνών που είχαν περάσει στον τελικό, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα δει και να τα θαυμάσει!


Petros Pantelidakhs


Dionisis Douvris

Thodoris Printezis

Φτάνοντας στο τέλος της διοργάνωσης, η σελίδα, βλέποντας την απήχηση που είχε ο διαγωνισμός για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! Artwork, θα φροντίσει να διεξάγει και άλλους παρόμοιους διαγωνισμους στο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->