Φτάνοντας στο τέλος του 1ου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στο τέλος του 1ου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος!

Μέσα σε ένα αρκετά ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 1o Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα. Οι συμμετέχοντες για το πρωτάθλημα κατάφεραν να φτάσουν τους 45!


Η λίστα που αφορούσε το 1o Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να επιλέξουν κάρτες από δύο ''Duel Monsters'' χαρακτήρες προκειμένου να διαμορφώσουν την τράπουλά τους (https://yu-gi-oh-greek.blogspot.com/2021/02/characters-list-yugi-muto-normal.html).


Τα περισσότερα από τα Deck ήταν αρκετά ευρηματικά και διεξήχθησαν μοναδικές και αξιόλογες μάχες! Ένας όμως θα ήταν αυτός που θα αναδεικνυόταν νικητής, μένοντας μέχρι τέλους στο νησί του ''Βασιλείου Της Μονομαχίας'' και ο οποίος δεν θα έπαιρνε το οδυνηρό ''πλοίο της επιστροφής''! Αυτός που το κατόρθωσε τελικά, ήταν ο Γιάννης Ζαζάνης! Επιλέγοντας να συνδυάσει τις κάρτες των χαρακτήρων Yugi και Bakura για την τράπουλά του, πέτυχε να διαμορφώσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό Deck και να στείλει στο Βασίλειο Των Σκιών όποιον τόλμησε να τον αντιμετωπίσει!


(Παρακάτω βλέπουμε το Deck με το οποίο ο Γιάννης Ζαζάνης πέτυχε να γίνει ο κυρίαρχος του 
1oυ Old School Διαδικτυακoύ Πρωταθλήματος)

Ύστερα από την μεγάλη θετική απήχηση που είχε το 1ο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, είναι πιθανόν να διεξαχθεί και ένα δεύτερο! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι! Παρακολουθείτε τα νέα της σελίδας μας ή ακόμη καλύτερα γίνετε μέλος στο Discord μας για μια πιο άμεση ενημέρωση σχετικά με τα Old School Πρωταθλήματα που θα διεξάγονται!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->