Φτάνοντας στο τέλος του 2ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στο τέλος του 2ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος

Άλλο ένα Διαδικτυακό Old School πρωτάθλημα που έφτασε στο τέλος του! Το Old School Πρωτάθλημα Της Χιλιετίας, κατακλύστηκε και εκείνο από ενδιαφέρουσες και μοναδικές μονομαχίες, που έκοψαν κυριολεκτικά την ανάσα!

Η λίστα που αφορούσε το 2o Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να επιλέξουν αποκλειστικά κάρτες από τους χαρακτήρες που ήταν οι κάτοχοι των Αντικειμένων Της Χιλιετίας, προκειμένου να διαμορφώσουν την τράπουλά τους (https://yu-gi-oh-greek.blogspot.com/2021/04/old-school.html?m=1).


Τα περισσότερα από τα Deck, λόγω και της περιορισμένης και απλής λίστας, είχαν σε γενικές γραμμές αρκετές ομοιότητες, μα αυτό δεν ήταν επαρκές εμπόδιο, για να μην γίνουν μοναδικές και αξιόλογες μονομαχίες! 
Αυτός που τελικά κατόρθωσε να επικρατήσει σε αυτό το πρωτάθλημα και να κατακτήσει την πρώτη θέση, δεν ήταν άλλος από τον Γεράσιμο Βάθη!
Ο Γεράσιμος Βάθης ήταν κυριολεκτικά σαρωτικός! Δεν έκανε καμία ήττα!  Πέτυχε να κατατροπώσει οποιοδήποτε μονομάχο βρέθηκε στο δρόμο του και να ταΐσει με τις ψυχές τους, τα πεινασμένα πνεύματα του Βασιλείου Των Σκιών!
Χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική  στρατηγική με την οποία εξασφάλιζε σταδιακά αριθμητικό πλεονέκτημα στις κάρτες του, πετύχαινε σιγά-σιγά να ενισχύει τους πόρους του και να περιορίζει τον αντίπαλο, μέχρι τελικά να τον καταστήσει ανήμπορο να αμυνθεί στις επιθέσεις του.  

(Παρακάτω βλέπουμε το Deck με το οποίο ο Γεράσιμος Βάθης πέτυχε να γίνει ο κυρίαρχος του 2oυ Old School Διαδικτυακoύ Πρωταθλήματος)

Ελπίζουμε οι συμμετέχοντες να απόλαυσαν τα Διαδικτυακά Old School Πρωταθλήματα και να διασκέδασαν!
Πλέον η σελίδα θα ασχοληθεί και πάλι με την διοργάνωση "ζωντανών" Old School Πρωταθλημάτων.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και παρακολουθείτε τα νέα της σελίδας μας ή ακόμη καλύτερα γίνετε μέλος στο Discord μας για μια πιο άμεση ενημέρωση σχετικά με τα Old School Πρωταθλήματα που θα διεξάγονται!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->