Φτάνοντας στο τέλος του 4ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στο τέλος του 4ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος


Άλλο ένα Διαδικτυακό Old School πρωτάθλημα μόλις έφτασε στο τέλος του!

Η λίστα που αφορούσε το 4ο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να φτιάξουν τις τράπουλες τους με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters'', παρέχοντας τους έτσι πολλές επιλογές για να αναπτύξουν το παιχνίδι τους.


Ο μονομάχος που κατόρθωσε να κυριαρχήσει σε αυτό το πρωτάθλημα, ήταν ο Κωνσταντίνος Λυγερος! Ο Κωνσταντίνος Λυγερός δεν "λύγισε" από τις προκλήσεις των ισχυρών αντιπάλων που αντιμετώπισε, κατορθώνοντας να διαλύσει οποιοδήποτε στάθηκε απέναντι στο δρόμο του!
Χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική  στρατηγική με την οποία εξασφάλιζε σταδιακά αριθμητικό πλεονέκτημα στις κάρτες του, πετύχαινε σιγά-σιγά να ενισχύει τους πόρους του και να περιορίζει τον αντίπαλο, μέχρι τελικά να τον καταστήσει ανήμπορο να αμυνθεί στις επιθέσεις του.  

Παρακάτω βλέπουμε το Deck με το οποίο ο Κωνσταντίνος Λυγερός πέτυχε να γίνει ο κυρίαρχος του 4oυ Old School Διαδικτυακoύ Πρωταθλήματος)

Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:

https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->