Έφτασε η στιγμή για το Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Έφτασε η στιγμή για το Απόλυτο Old School Πρωτάθλημα!

 

Μετά από καιρό, έφτασε επιτέλους η στιγμή για την διεξαγωγή ενός διά ζώσης Old School Πρωταθλήματος! 
Δήλωσε λοιπόν συμμετοχή και ετοιμάσου για ξεχωριστές μονομαχίες, βγαλμένες από το παρελθόν!

*Το Old School Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 στην Κάισσα Πειραιά!


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή για κάθε μονομάχο είναι στα 5 ευρώ, με τον καθένα να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή εφόσον πετύχει στο ''φακελάκι'' του το ''Glory Of The King's Hand'', ενώ ένας άλλος θα ανοίξει μια συλλεκτική και ισχυρή Old School κάρτα, η οποία είναι σχετική με τη λίστα του πρωταθλήματος. (Call Of The Haunted, LART).

*Ο νικητής θα κερδίσει δύο Old School φακελάκια και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 15€ (ή προϊόντα αξίας έως 20€ εφόσον οι συνολικές συμμετοχές είναι από 10 άτομα και πάνω), όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Ο 2ος θα κερδίσει ένα Old School φακελάκι και ''Credit'' 5 ευρώ για να τα εξαργυρώσει σε προϊόντα της σελίδας και ο 3ος αντίστοιχα θα κερδίσει
 ''Credit'' 5 ευρώ για να τα εξαργυρώσει και εκείνος με τη σειρά του σε προϊόντα της σελίδας.
Για να δείτε τα προϊόντα της σελίδας, πατήστε ΕΔΩ,


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3)Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά 3 κάρτες από οποιαδήποτε κατηγορία ΒΑΝ(0) καρτών ή αντί για αυτές να επιλέξει την ''Special Card'' (Diabound Kernel).

4) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->