Δανάη Δημαρά: Η νικήτρια του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Δανάη Δημαρά: Η νικήτρια του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος!

Η Δανάη Δημαρά ήταν η μεγάλη νικήτρια του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος! Παίζοντας καλά και με δεξιοτεχνία, κατόρθωσε να αναδειχθεί στην απόλυτη κυρίαρχη του πρωταθλήματος!


Οι μονομάχοι του Goat πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. (Για να δείτε περισσότερα για το "Goat Format", πατήστε ΕΔΩ).

Η Δανάη Δημαρά λοιπόν, βασισμένη στη στρατηγική του "Panda Burn", πέτυχε να διαμορφώσει μια αρκετά ισχυρή τράπουλα με την οποία συνέτριψε κάθε αντίπαλο που βρέθηκε μπροστά της! 

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το μεγάλο Διαδικτυακό Goat Πρωτάθλημα και να κάνει την Δανάη Δημαρά πρωταθλήτρια).


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->