Νίκος Ζουλέκου: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος του Βασιλείου Της Μονομαχίας! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Νίκος Ζουλέκου: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος του Βασιλείου Της Μονομαχίας!

Η Old School διοργάνωση ξεκίνησε δυναμικά με το Βασίλειο Της Μονομαχίας! Είδαμε μοναδικές και 
αξέχαστες μάχες! Μάλιστα σε μία από αυτές, είδαμε το πνεύμα του 
Pharaon Atem να ευνοεί στον απόλυτο βαθμό έναν από τους μονομάχους, καθώς εκείνος πέτυχε να τραβήξει στον πρώτο γύρο του τα κομμάτια του ακατανίκητου Exodia, χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια κάρτα τραβήγματος ή αναζήτησής τους (!). Αν και όλοι οι μονομάχοι πάλεψαν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, μονάχα ένας θα ήταν αυτός που θα επικρατούσε! Αυτός ήταν ο Νίκος Ζουλέκου.

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην πρώτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).

Ο Νίκος Ζουλέκου. διαμόρφωσε μια τράπουλα η οποία ήταν αρκετά ενισχυμένη επιθετικά, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο οι αντίπαλοί του να αντέξουν στα ισχυρά χτυπήματά του,
  
(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα του Βασιλείου Της Μονομαχίας και να κάνει τον Νίκο Ζουλέκου πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αρχικά αυτός να έχει επικεντρωθεί στο να το ισχυροποιήσει επιθετικά, βάζοντας τέρατα με ισχυρή επίθεση (Goblin Attack Force, Summoned Skull, Blue-Eyes White Dragon, Orgoth The Relentelss κτλ) και κάρτες που θα μπορούσαν να τα ενισχύσουν (Horn Of The Unicorn, Kunai With Chain). 
Αναλογιζόμενος πιθανόν πως, έχοντας δώσει τέτοιο βάρος στην επίθεσή του, θα έκανε την τράπουλά του λιγότερο γρήγορη και ευέλικτη, επέλεξε να προσθέσει κυρίως κάρτες που θα καθυστερούσαν το αντίπαλο παιχνίδι (Ancient Lamp, Swords Of Revealing Light, Wabokou, Shadow Spell κτλ), ώστε έτσι να κέρδιζε τον απαιτούμενο χρόνο που χρειαζόταν για να καλέσει τα ισχυρά του τέρατα (ειδικά αυτά που απαιτούσαν δύο θυσίες) ή γενικά για να συγκεντρώσει και να εξαπολύσει όλη την διαθέσιμη δύναμή του κατά των εχθρών του!
Παράλληλα, πρόσθεσε κάρτες οι οποίες θα μπορούσαν, κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, να αιφνιδιάσουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο (Swadows Of Eyes, Stop Defence, Just Desserts κτλ) ή που θα ''χτυπούσαν'' κομβικές κάρτες του (Man-Eater Bug, Tribute To The Doomed κτλ), με στόχο να τον καταστήσει ευάλωτο για ένα τελειωτικό χτύπημα!


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->