Φτάνοντας στο τέλος του 2ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Χαρακτήρων - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στο τέλος του 2ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Χαρακτήρων

YUGIOH! ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Άλλο ένα Διαδικτυακό Πρωτάθλημα μόλις έφτασε στο τέλος του. Το ιδιαίτερο με αυτό είναι εδώ πως κανένας μονομάχος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διοργανωτή! Ο Διοργανωτής φρόντισε να καταστρέψει οποιοδήποτε μονομάχο βρέθηκε απέναντί του και να κατακτήσει ο ίδιος το πρωτάθλημα που είχε φτιάξει!

Η λίστα που αφορούσε το εν λόγω Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να επιλέξουν κάρτες από δύο ''Duel Monsters'' χαρακτήρες προκειμένου να διαμορφώσουν την τράπουλά τους (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).
  
Ο Διοργανωτής έχοντας συνδυάσει τις κάρτες των χαρακτήρων Yugi και Marik, πέτυχε να διαμορφώσει, όπως φάνηκε, ένα αρκετά αποτελεσματικό Deck και να νικήσει τους αντιπάλους του. 


(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το 2o Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων)

"Έχοντας διαμορφώσει την παραπάνω τράπουλα, είχα ως στόχο μια ευέλικτη τράπουλα η οποία κυρίως να ''χτυπάει'' μεμονωμένα τους αντιπάλους μου και να καταστρέφει κάρτες-κλειδιά τους, τόσο τις Spell/Trap τους (Mystical Space Typhoon, Dust Tornado κτλ), όσο και τα τέρατά τους (Old Vindictive Magician, Thunder Ball, Newdoria κτλ). 
Ύστερα, έχοντας κατορθώσει να κάμψω τις άμυνές του, να καλέσω με Normal Summon και Special Summon όσα τέρατα είναι δυνατό στη δεδομένη περίσταση (Dark Magician μέσω Skilled Dark Magician, Spellcasters μέσω Magical DimensionThe Tricky, JuragedoEgyptian God Slime, κάρτες ''αναγέννησης'', όπως Premature Burial κτλ), και να του δώσω το τελειωτικό χτύπημα!
Επέλεξα να χρησιμοποιήσω τον Yugi, γιατί από όλους τους βασικούς χαρακτήρες, θεωρώ πως είναι εκείνος που παρέχει την πιο ''ισορροπημένη'' λίστα και πως μέσω αυτού ήταν κυρίως εφικτό να ''χτυπάω'' τον αντίπαλο στρατηγικά σε κάθε σημείο του. Αντίστοιχα, αυτή η στρατηγική ενισχύθηκε και από κάρτες του Marik (Newdoria, Nightmare Wheel κτλ), ενώ παράλληλα αυτός μου παρείχε και ισχυρά τέρατα που μπορούσαν να έρθουν εύκολα με Special Summon (JuragedoEgyptian God Slime) και να δώσουν τα τελειωτικά χτυπήματα στους αντιπάλους μου που οραματιζόμουν''! 

Στις 10 Μαρτίου θα έχουμε ένα νέο Old School Πρωτάθλημα, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι δια ζώσης και θα βασίζεται στην πέμπτη σεζόν του Yu-Gi-Oh! Duel Monsters! 
Για λεπτομέρειες αυτού, πατήστε
ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->