Μάριος Νταν: O Mεγάλος Nικητής του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Νταν: O Mεγάλος Nικητής του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος!

Ο Μάριος Νταν ήταν εκείνος που κατάφερε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος! Μάλιστα ήταν το ίδιο άτομο που είχε κατορθώσει να κατακτήσει και το προηγούμενο Old School πρωτάθλημα!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).
  
Ο Μάριος Νταν διαμόρφωσε και πάλι μια αρκετά αποτελεσματική και ισχυρή τράπουλα, μέσω της οποίας κατάφερε να εξουδετερώσει κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Απόλυτο Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα και να κάνει τον Μάριο Νταν πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός να δίνει κυρίως βάση στο να ελέγχει LIGHT και DARK τέρατα αποσκοπώντας να καλέσει το ''Boss'' τέρας του (Black Luster Envoy Of The Beginning) και να αποτελειώσει τον αντίπαλό του, όπως και τέρατα που έχουν σαν ιδιότητα να κάνουν Banish τέρατα δικά του ή του αντιπάλου του (D.D. Warrior Lady, D.D. WarriorBlack Luster Envoy Of The Beginning κτλ) βγάζοντας εντελώς εκτός μάχης τα αντίπαλα τέρατα ή στοχεύοντας να δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα καλώντας τα Banish τέρατά του μέσω της κάρτας Return From The Different Dimension.
Τέλος, βλέπουμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί γενικά στο μεγαλύτερο βαθμό διάφορες κάρτες κλειδιά για να βγάλει ''εκτός'' κάποιες σημαντικές μεμονωμένες κάρτες του αντίπαλου του (Soul TakerEnemy ControllerFissureOfferings To The Doomed, Solemn Judgment κτλ) και να μπορέσει να αναπτύξει ανεμπόδιστα την καταστρεπτική του στρατηγική!


Αν σας αρέσουν τα Old School Πρωταθλήματα, τότε ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο!
Το καινούριο
Old School Πρωτάθλημα θα είναι διά ζώσης και θα είναι βασισμένο στην θρυλική Πόλη Της Μάχης. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Μαϊου
(18/05/2023) στην Κάισσα Πειραιά. 
Για λεπτομέρειες, σύντομα θα υπάρξει νέα δημοσίευση, τόσο στην αρχική σελίδα του Blog της, όσο και στη σελίδα της στο Facebook!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->