Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος Της Πόλης Της Μάχης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος Της Πόλης Της Μάχης!

Ο Μάριος Σκόρδος ήταν εκείνος που κατάφερε να κατακτήσει το Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης! Μάλιστα, ήταν το ίδιο άτομο που είχε κατορθώσει να κατακτήσει και το προηγούμενο Old School Πρωτάθλημα! Έχοντας ως αρχηγό της τράπουλάς του και πάλι τον Dark Ruler Ha Des, εξόρισε για άλλη μια φορά τους εχθρούς του στο σκοτάδι της κόλασης!

Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από την δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την καθεμία), ενώ παράλληλα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν έναν από τους τρεις Αιγύπτιους Θεούς μαζί με το συγκεκριμένο "Skill" που σχετιζόταν με αυτούς. 
  
Ο Μάριος Σκόρδος, χρησιμοποιώντας σχεδόν την ίδια τράπουλα που χρησιμοποίησε και στο προηγούμενο τουρνουά, κατάφερε για άλλη μια φορά, με τον σκοτεινό του στρατό, να συνθλίψει οποιονδήποτε τα έβαλε μαζί του!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης και να κάνει τον Μάριο Σκόρδο πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός αρχικά να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ''DARK Fiend'' τέρατα με καλές ικανότητες και να εκμεταλλεύεται αυτές τις δύο ιδιότητές τους για να δομήσει την κυρίως στρατηγική του. Έτσι λοιπόν ελέγχοντας πολλά ''DARK'' τέρατα κάτω των 1500 ATK, χρησιμοποιεί 3x Mystic Tomato για να μπορεί μέσω αυτών να καλεί στο έδαφος το πιο κατάλληλο για τη δεδομένη περίσταση του παιχνιδιού (Holding Arms, SanganNewdoria κτλ) και έτσι να παρέχει ευελιξία στο παιχνίδι του. Παράλληλα, ελέγχοντας πολλά ''Fiend'' τέρατα, μπορούσε μέσω του Dark Ruler Ha Des να αχρηστεύει τις ικανότητες των τεράτων που κατέστρεφε σε μάχη, ενώ μέσω των ''Fiend'' τεράτων που θα είχε αργά ή γρήγορα στο νεκροταφείο του, είχε την δυνατότητα μέσω αυτών να καλέσει το ισχυρό τέρας Dark Necrofear και να φέρνει γενικά σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλό του.
Τέλος ο πρωταθλητής, καθώς έλεγχε αρκετά τέρατα που απαιτούσαν θυσία (Jinzo3χ Dark Ruler Ha DesObelisk The Tormentor), χρησιμοποιεί πολλές κάρτες μέσω των οποίων θα μπορούσε να θυσιάσει τέρατα των αντιπάλων του (3x Soul Exchange3x Shallow Grave2x Enemy ControllerBrain Control), πετυχαίνοντας έτσι να βγάζει και εκτός μάχης τα αντίπαλα τέρατα και ταυτοχρόνως να καλεί τα δικά του πανίσχυρα τέρατά για να καταστρέψει τους εχθρούς του!


Αν σας αρέσουν τα Old School Πρωταθλήματα, τότε ετοιμαστείτε για το νέο! Το καινούριο Old School Πρωτάθλημα θα είναι δια ζώσης και θα είναι ένα Ομαδικό Πρωτάθλημα (Tag Duel)! Θα γίνει γύρω στα μέσα Ιουλίου. Σύντομα θα υπάρξει νέα δημοσίευση με λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
Για να έχεις μια πιο άμεση ενημέρωση για δημοσιεύσεις της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans, μπορείς να την ακολουθήσεις στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->