Η Νικήτρια Ομάδα Του Τέταρτου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η Νικήτρια Ομάδα Του Τέταρτου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος!

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το 4ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα στην Κάισσα Πειραιά. Η ομάδα του Γεράσιμου Βάθη και του Πέτρου Παντελιδάκη ήταν εκείνη η οποία αναδείχθηκε στη νικήτρια ομάδα του 4ου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος. Οι δυο πρωταθλητές διαμόρφωσαν τις τράπουλες τους, βασισμένοι στη λίστα του Yugi (Γ. Βάθης) και των Big Five & Gozaburo (Π. Παντελιδάκης).
Με τη νίκη τους αυτοί, πετυχαίνουν και οι δύο να προσθέσουν και πάλι άλλο ένα νικηφόρο πρωτάθλημά τους στο 
Hall Of Fame, με τον Γ. Βάθη να είναι στην κορυφή, ''ράβοντας'' το έβδομο αστέρι του στην ''Old School'' φανέλα του. 

*Οι μονομάχοι κάθε ομάδας έπρεπε να διαμορφώσουν την τράπουλά τους επιλέγοντας κάρτες από δύο διαφορετικούς ''Duel Monster'' χαρακτήρες ο καθένας (έναν ''βασικό'' και έναν ''δευτερεύον'' ή δύο ''δευτερεύοντες''). Επίσης η τράπουλα τους έπρεπε να βασιστεί μονάχα σε έναν χαρακτήρα. Για να δείτε τη σχετική λίστα με τις κάρτες των χαρακτήρων, πατήστε ΕΔΩ.

(Tα παραπάνω Deck είναι εκείνα που πέτυχαν να κερδίσουν το 4ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα και να κάνουν τον Π. Παντελιδάκη και τον Γ. Βάθη πρωταθλητές!) 

Κοιτάζοντας και τις δύο τράπουλες, βλέπουμε πως οι πρωταθλητές έχουν ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους. Και αυτό φυσικά είναι κάποιος από τους δύο να καλέσει τον ακατανίκητο Exodia!
Έτσι λοιπόν βλέπουμε ο Γ. Βάθης να είναι εκείνος που χρησιμοποιεί κυρίως κάρτες με στόχο να να εμποδιστεί η ανάπτυξη του επιθετικού παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας 
(1x Obnoxious Celtic Guardian, 1x Swords Of Revealing Light, 3x Zero Gravity, κτλ) και ο Π. Παντελιδάκης να χρησιμοποιεί κάρτες που ενισχύουν τους Πόντους Ζωής της ομάδας, αποσκοπώντας και οι δύο συνεργατικά να κερδίσουν χρόνο, μέχρις ότου κάποιος από τους δύο τραβήξει τα πέντε θρυλικά κομμάτια του Exodia! Πάνω στην τακτική τους να κερδίσουν τον χρόνο που απαιτείται για να εκπληρώσουν το σκοτεινό τους σχέδιο, οι δυο μονομάχοι χρησιμοποίησαν και πολλά τέρατα με ισχυρή άμυνα (6x Mystical Elf, 2x Big Shield Gardna, 2x Wall Of Illusion κτλ)
Αφού διαμόρφωσαν λοιπόν ένα κατάλληλο πλαίσιο για να δυσχεράνουν τις επιθετικές στρατηγικές των αντιπάλων τους, οι δύο μονομάχοι τώρα, έβαλαν ως στόχο να διευκολύνουν το σχέδιο τους να καλέσουν τον Exodia, χρησιμοποιώντας κάρτες που θα τους βοηθούσαν να τραβήξουν τα καταραμένα κομμάτια του (1x Gold Sarcophagus, 3x Monster Reincarnation, Sangan, Painful Choice, Backup Soldier κτλ).
Βασισμένοι λοιπόν σε μια τακτική που τους κέρδιζε χρόνο και που τους διευκόλυνε πιο γρήγορα να τραβήξουν τα κομμάτια του Exodia, πέτυχαν να καταστρέψουν όλους τους αντιπάλους τους, με μια φονική επίθεση του Exodia που έστειλε όλους τους μονομάχους που είχαν έρθει στη Κάισσα Πειραιά στο Βασίλειο Των Σκιών!

Έχοντας φτάσει η στιγμή των διακοπών, η σελίδα θα παύσει για την ώρα την διοργάνωση των Old School πρωταθλημάτων και ευχαριστεί θερμά όσους ήταν μαζί της και υποστήριξαν την αναβίωση του Old School Yu Gi Oh!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->