Ο μεγάλος νικητής του Goat Grand Prix στη Γερμανία, Ιωάννης Πλάκας, μιλάει στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ο μεγάλος νικητής του Goat Grand Prix στη Γερμανία, Ιωάννης Πλάκας, μιλάει στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans!

Στις 5 Αυγούστου ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Μεγάλο Πρωτάθλημα Goat Grand Prix στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και το οποίο αριθμούσε συνολικά 85 άτομα! Το ιδιαίτερο με αυτό το πρωτάθλημα ήταν πως ο τελικός διεξάχθηκε ανάμεσα σε δύο Έλληνες (τον Μιλτιάδη Πλαγιαννακος και τον Ιωάννη Πλάκα), οι οποίοι αποτελούσαν τα μέλη της τετραμελούς ομάδας των 4 Ελλήνων που κατέβηκε αεροπορικώς στη Νυρεμβέργη για να συμμετάσχει σε αυτό!
O Ιωάννης Πλάκας (το άτομο που είναι αριστερά της φωτογραφίας), ήταν ο μεγάλος νικητής! Με την νίκη του, πέραν των επάθλων που κέρδισε, πήρε εισιτήριο και για το μεγάλο παγκόσμιο πρωτάθλημα Yugioh! που θα γίνει τον Οκτώβριο! Έτσι, με αφορμή τη μεγάλη του πρόσφατη διάκριση αλλά και την εμπειρία των τόσων χρόνων που έχει πάνω στο Yugioh, μίλησε στο Greek Yu-Gi-Oh! Fans για το αγαπημένο του παιχνίδι!


*Πίστευες πως θα κατάφερνες να κερδίσεις αυτό το Γερμανικό Goat Gran Prix; Για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκε πως το τουρνουά ήταν αρκετά δύσκολο. Πιστεύω πως θα ήμουν σίγουρα μέσα στους 16 καλύτερους παίκτες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, αλλά η κατάκτησή του φάνταζε απίθανη μέσα στη Νυρεμβέργη!

*Τι τράπουλα διάλεξες να παίξεις στο GGP Nuremberg και γιατί: Έπαιξα το Deck που μέχρι στιγμής με έχει οδηγήσει και στα 3 Goat Grand Prix που έχω παίξει, στο Topcut (Top 8). Chaos Turbo! Αυτή η τράπουλα είναι ιδανική για το αγαπημένο μου Playstyle, το Explosive!
*Τι μονομαχία ενάντια σε ποια τράπουλα σε δυσκόλεψε περισσότερο; Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η μονομαχία μου ενάντια στο
Reasoning Gate του Hamras Khalid! Είχα αποφασίσει σε αυτό το Goat Grand Prix να μην βάλω καμία κάρτα στο Sidedeck που να μπορούσε να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα, προτιμώντας να βάλω περισσότερες κάρτες που θα αντιμετώπιζαν άλλες στρατηγικές. Σαν λοιπόν ήρθα αντιμέτωπος με αυτό, έκανα το σταυρό μου μήπως η τράπουλα του ''κολλήσει'' (Brick). Ευτυχώς τελικά, οι προσευχές μου έπιασαν τόπο!
*Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Yu-Gi-Oh!; Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Yugioh! από το 2003. Από τότε, υπήρξαν κάποια διαστήματα που είχα σταματήσει να ασχολούμαι με αυτό, αλλά τελικά, πάντα το ξανάρχιζα και πάλι. Πλέον ασχολούμαι, από το καλοκαίρι του 2022, μονάχα με το Goat Format!
*Ποια είναι η αγαπημένη σου κάρτα Yu-Gi-Oh και γιατί; Η αγαπημένη μου κάρτα είναι το Change Of Heart την οποία μάλιστα σκοπεύω να την κάνω και το επόμενο Tattoo μου. Δεν μπορώ ωστόσο να αποκαλύψω τον λόγο! *Πιστεύεις ότι όντως το Yu-Gi-Oh! είναι ένα παιδικό παιχνίδι; Αν όχι, ποιά θα ήταν η απάντηση που θα έδινες σε όσους θεωρούν πως είναι για παιδιά; ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; Σε καμία περίπτωση και δεν θα σπαταλούσα τον πολύτιμο χρόνο μου για να το εξηγήσω σε τυχαία άτομα που δεν κάνουν καν τον κόπο για να γνωρίσουν το παιχνίδι και απλώς υποστηρίζουν επιπόλαια κάτι τέτοιο! *Πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει για αγορές καρτών; Ουφ! Τα ποσά που έχω ξοδέψει είναι αστρονομικά! Το Card Market μου έχει ''φάει'' τα περισσότερα! Θα περιοριστώ μόνο να πω ότι θα συνεχίσω να ξοδεύω και στο μέλλον πολλά χρήματα, απλώς πλέον μόνο για High Rarity Goat Format κάρτες. *Σε ποια ηλικία πήγες στο πρώτο σου τουρνουά; Τι σου έκανε εντύπωση εκεί και ποια θέση κατέλαβες; Δεν θυμάμαι δυστυχώς καθαρά. Οι μνήμες μου είναι θολές. Σίγουρα θα ήταν σε κάποιο Local τουρνουά στην Κάισσα Χαλκίδας, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Ελλάδα! Τώρα το τι ακριβώς έγινε, είναι άγνωστο! *Ποιες συμβουλές θα έδινες στα άτομα που τώρα ξεκινούν να παίζουν Yu-Gi-Oh; Αν ξεκινούν από το μηδέν, θα έλεγα να δοκιμάσουν τις διαδικτυακές πλατφόρμες για Yugioh! οι οποίες είναι εξαιρετικές (όπως είναι για παράδειγμα το Dueling Book). Αν παίζουν ήδη, θα έλεγα, όταν κουραστούν με το Advanced Format, να κοιτάξουν να ασχοληθούν με κάποιο άλλο εναλλακτικό Yugioh! Format. Υπάρχουν πάρα πολλά και διαφορετικά και σίγουρα κάποιο θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.
*Πιστεύεις πως θα καταφέρεις να νικήσεις το παγκόσμιο; Όπως είπα και στη συνέντευξη που έδωσα ζωντανά στον ReturnWinner και ανέβηκε πρόσφατα στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=RZLFsQwccsU), ο στόχος μου είναι η κατάκτηση! Μπορεί από τους 50 συμμετέχοντες που περίπου θα είναι, να μην είμαι καν στους 16 καλύτερους, αλλά τα έχω πει ξανά: αν δεν παίζεις για να κερδίζεις, χάνεις! Αυτό είναι δεδομένο. 
*Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου. Κάποια τελευταία λόγια; Καθημερινά εμφανίζεται και κάποιος καινούργιος για να ασχοληθεί με το Goat Format! Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να ενδυναμωθεί και άλλο το Goat Community στην Ελλάδα, το οποίο ήδη είναι αρκετά ενισχυμένο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Σταντζόπουλο που είναι εκείνος ο οποίος αναζωπύρωσε το ελληνικό Goat Format Community και που το κρατάει ζωντανό.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ''Ανώτατη Goatikh Χαλκίδας'' (την οποία δυστυχώς λόγω πίεσης χρόνου δεν είχα την ευκαιρία να την ευχαριστήσω στη συνέντευξη που έδωσα στον Returnwinner), που σε κάθε μεγάλο τουρνουά Goat εντός χώρας, δεν έχει λείψει ποτέ και που η παρουσία της είναι πάντα εκρηκτική και σαρωτική!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->