Ετοιμαστείτε σύντομα για το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης (09/11/23)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης (09/11/23)!

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης, με το οποίο συνεχίζεται και η Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση (για να δείτε λεπτομέρειες για αυτήν, πατήστε ΕΔΩ)!


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους με κάρτες από την δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''.

Για να δείτε όλη την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε την Banlist, πατήστε ΕΔΩ).


*Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα της συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί του.

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου (08/11/2023), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Αφού την κατεβάσουν, πρέπει πριν κάθε αγώνα να θέτουν τις κατάλληλες παραμέτρους πριν κάθε μονομαχίες τους. Αυτές εικονίζονται παρακάτω:
EDOPRO Yugioh!

1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσον αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά 3 BΑΝ(0) κάρτες από όλη την Banlist. 4) Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), τότε εκείνος που έμεινε, επιλέγει αν η μονομαχία θα επαναληφθεί ή όχι. Αν δεν επαναληφθεί, τότε την κερδίζει αυτόματα.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου (09/11/2023), όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι 5 ημέρες.

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα των 5 ημερών.

-Αφού περάσει η φάση των ομίλων, τότε θα έχουμε τη φάση των Knock-Out και η οποία πρέπει και αυτή να ολοκληρωθεί το πολύ στο διάστημα των 5 ημερών.

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Σε περίπτωση ισοβαθμίας, περνάει αυτός που έχει νικήσει τον άλλο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, περνά ο μονομάχος που έχει τις περισσότερες νίκες σε σχέση με τους άλλους στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

-Όποιος μονομάχος αναφέρει πως πρέπει να βγει από την πλατφόρμα ενώ έχει ξεκινήσει το παιχνίδι (όπως για παράδειγμα επειδή ''έβαλε'' λάθος τράπουλα), χρεώνεται με ήττα στην εκάστοτε μονομαχία που συμβαίνει αυτό. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Ο πρώτος του πρωταθλήματος θα κερδίσει 20 ευρώ Credit για να τα εξαργυρώνει σε προϊόντα του Greek Yu-gi-oh! Fans Store, όπως θα κερδίζει και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας. Ανάλογα, ο δεύτερος θα κερδίζει 12 ευρώ Credit για να κάνει το ίδιο και ο τρίτος αντίστοιχα θα κερδίζει 8 ευρώ Credit. 
Η σελίδα 
Greek Yu-gi-oh! Fans Store έχει ταξινομήσει σε κατηγορίες τα Yugioh! προϊόντα που διαθέτει (Speed Duel, Goat κτλ), κάνοντας πιο εύκολο για κάθε μονομάχο να εξαργυρώσει τα Credit του σε κάρτες ή σε ''Sealed'' Yugioh! προϊόντα που θα τον ενδιέφεραν.

*Θα σε ενδιέφερε να αποκτήσεις κάρτες Yu-Gi-Oh! για να μονομαχείς ζωντανά; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες! 
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες να δεις μόνο κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.
Αν θα ήθελες γενικά να δεις όλες τις κάρτες της σελίδας πάτα ΕΔΩ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->