Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος της Πόλης της Μάχης! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Ζωντανού Πρωταθλήματος της Πόλης της Μάχης!

OLD SCHOOL ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΗΣΗ Old School Διοργάνωση συνεχίζει με την Πόλη της Μάχης! Για άλλη μια φορά ο Κων/νος Λυγερός κατάφερε να αναδειχθεί στον μεγάλο πρωταθλητή!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στη δεύτερη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε  ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Κων/νος Λυγερός διαμόρφωσε μια αρκετά δυνατή τράπουλα η οποία βασιζόταν σε DARK και Spellcaster τέρατα, προσθέτοντας κυρίως κάρτες οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν πιο αποτελεσματική τη στρατηγική του. 

  

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης και να κάνει τον Κων/νο Λυγερό πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αρχικά πως αυτός βασίζεται σε DARK και Spellcaster τέρατα για να δομήσει τη στρατηγική του. Χρησιμοποιώντας τις Mystic Tomato και τα Legion, The Fiend Jester, πετυχαίνει να φέρνει αντίστοιχα κάθε φορά τα κατάλληλα DARK (2x Legion, The Fiend Jester, 2x NewdoriaHolding Arms κτλ) και Spellcaster (Hannibal NecromancerDark MagicianAqua Madoor, 2x Legion, The Fiend Jester) τέρατα που χρειάζεται το παιχνίδι του, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό. 
Παράλληλα, βλέπουμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί κάρτες οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν την τράπουλά του να ''ρέει'' ευκολότερα με τα ισχυρά τέρατα που ελέγχει (Soul ExchangeBrain ControlDark Renewal κτλ), όπως και να χρησιμοποιεί διάφορες κάρτες με ειδικές ιδιότητες που θα την έκαναν πιο ευέλικτη και οι οποίες θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν σε διάφορα στάδια του παιχνιδιού (Double SpellEnemy ControllerScapegoat κτλ). 


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->