Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Μάριος Σκόρδος: O Mεγάλος Nικητής του Διαδικτυακού Πρωταθλήματος του Εικονικού Κόσμου!

VIRTUAL WORLD (YUGIOH!)
Η Old School Διοργάνωση συνεχίζει τώρα δυναμικά με το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου! Ο νικητής αυτού του πρωταθλήματος δεν ήταν τώρα άλλος από τον Μάριο Σκόρδο, ο οποίος και κατόρθωσε να σταματήσει το νικηφόρο σερί νικών του Κων/νου Λυγερού, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε και στο τελικό!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην τρίτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε  ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Μάριος Σκόρδος διαμόρφωσε μια αρκετά ευέλικτη και επιθετική τράπουλα, κατορθώνοντας έτσι να καταστρέψει οποιοδήποτε αντίπαλο τόλμησε να τα βάλει μαζί του!

DECK(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου και να κάνει τον Μάριο Σκόρδο πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε εκείνος να έχει επικεντρωθεί σε μία αρκετά επιθετική στρατηγική. Αυτή η στρατηγική βασίζεται κυρίως σε τέρατα με ισχυρή επίθεση, τύπου EARTH (Gemini ElfGiant Rex, Goblin Attack Force, Injection Fairy Lilyπροκειμένου εκείνος, πέραν του να έχει μια ισχυρή αρμάδα από τέρατα, να μπορεί και να φέρνει εύκολα με Special Summon τα τέρατα The Rock Spirit (το The Rock Spirit για να καλεστεί κάνει Banish ένα EARTH τέρας) και έτσι να ενισχύει εύκολα τις γραμμές του με αυτούς τους τρεις ισχυρούς πολεμιστές!
Τέλος, βλέπουμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί διάφορες ισχυρές κάρτες γενικού τύπου που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το παιχνίδι του, όπως και κάρτες που θα μπορούσαν να βγάλουν ''εκτός'' κάποιες σημαντικές μεμονωμένες κάρτες του αντιπάλου του (2x Fissure, 3x Mystical Space Typhoon, Magical Arm Shield κτλ), καθιστώντας έτσι την στρατηγική του πιο ευέλικτη και αποτελεσματική.


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->