ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ OLD SCHOOL ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ OLD SCHOOL ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τι είναι τα Old School Τουρνουά που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans;
Τα Old School Τουρνουά είναι ειδικά διαμορφωμένα πρωταθλήματα, προορισμένα  για τους νοσταλγούς του παλαιότερου Yu-Gi-Oh! 
Γίνονται κυρίως ζωντανά, αλλά κατά διαστήματα γίνονται και διαδικτυακά!

~Οι κανόνες των Old School Τουρνουά είναι ίδιοι με τους κανόνες των σύγχρονων τουρνουά Yu-Gi-Oh! (Master Rules 2020), με μόνες διάφορες το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα και πως ο κάθε μονομάχος υποχρεούται να διαμορφώσει την τράπουλα του πάνω στην αποκλειστική λίστα που έχει φτιαχτεί για το προσεχές πρωτάθλημα.
Η λίστα των Old School Τουρνουά είναι βασισμένη αποκλειστικά σε κάρτες που έπαιξαν διάφοροι χαρακτήρες από τις season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters". Ανάλογα το Event (που είναι διαφορετικό κάθε φορά), διαμορφώνεται και η σχετική Old School λίστα.

1) Τα ζωντανά Old School Τουρνουά
~Τα ζωντανά Old School Τουρνουά διεξάγονται στη Κάισσα Πειραιά. Γίνονται συνήθως κάθε 20 ημέρες (για να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας για τους μονομάχους), συνήθως ημέρα Πέμπτη ή Παρασκευή και μετά τις 17:00.

~Το κόστος για να συμμετάσχει κάποιος στα Old School Τουρνουά της σελίδας, είναι 5€.
Με την συμμετοχή του, κάθε μονομάχος λαμβάνει ένα "φακελάκι" με 5 Old School κάρτες π
ου χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare) και είναι άριστης κατάστασης (Near Mint). Τα "φακελάκια" δημιουργούνται με πρωτοβουλία της σελίδας και οι κάρτες είναι προσεκτικά διαλεγμένες. 

~Ο νικητής του Old School Τουρνουά λαμβάνει τη δυνατότητα να αποκτήσει από την Κάισσα Πειραια δωρεάν προϊόντα, συνήθως αξίας 15 € (με τον δεύτερο και τον τρίτο να κερδίζουν αντίστοιχα κάποια Booster Packs). 
Τέλος, ο νικητής κερδίζει την αφιέρωση ενός άρθρου για το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!


2) Τα διαδικτυακά Old School Τουρνουά
~Τα διαδικτυακά Old School Τουρνουά γίνονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα EDOPRO και δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος για το πότε διεξάγονται.

~Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν σε διαδικτυακό πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί του.

~Για τη διεξαγωγή κάθε διαδικτυακού Old School πρωταθλήματος, διαμορφώνονται όμιλοι (των οποίων τα άτομα καθορίζονται από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Τα μέλη των ομίλων αρχικά μάχονται μεταξύ τους. Ύστερα οι επικρατέστεροι κάθε ομίλου, πολεμούν με τους επικρατέστερους των άλλων ομίλων σε αγώνες Knock Out. Εκείνος που θα επιβιώσει, θα είναι και ο νικητής.

~Ο νικητής κάθε Διαδικτυακού Old School Τουρνουά κερδίζει συνήθως κάποιο Yugioh! προϊόν ενδεικτικής αξίας στα 30 ευρώ, ο δεύτερος κάποιο Yugioh! προϊόν ενδεικτικής αξίας 15 ευρώ και ο τρίτος κάποιο Yugioh! προϊόν ενδεικτικής αξίας 5 ευρώ.
Τέλος, ο νικητής κερδίζει την αφιέρωση ενός άρθρου για το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!


*Αν έχεις απορίες σχετικά με τα Old School Tουρνουα της σελίδας ή ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις σε κάποιο, μπορείς να ακολουθήσεις την σελίδα στο Facebook, για μια πιο άμεση επικοινωνία με τον Διοργανωτή. 

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->