ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ OLD SCHOOL ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ OLD SCHOOL ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τι είναι τα Old School Τουρνουά που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans;
Τα Old School Τουρνουά ειναι ειδικά διαμορφωμένα πρωταθλήματα, προορισμένα  για τους νοσταλγούς του παλαιότερου Yu-Gi-Oh!

~Οι κανόνες των Old School Τουρνουά είναι ίδιοι με τους κανόνες των σύγχρονων τουρνουά Yu-Gi-Oh! (Master Rules 2020), με μόνες διάφορες το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα και πως ο κάθε μονομάχος υποχρεούται να διαμορφώσει την τράπουλα του πάνω στην αποκλειστική λίστα που έχει φτιαχτεί για το προσεχές πρωτάθλημα.
Η λίστα των Old School Τουρνουά είναι βασισμένη αποκλειοτικά σε κάρτες που έπαιξαν διάφοροι χαρακτήρες από τις season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters". Ανάλογα το Event (που είναι διαφορετικό καθε φορά), διαμορφώνεται και η σχετική Old School λίστα.

~Τα Old School Τουρνουά διεξάγονται στη Καισσα Πειραιά. Γίνονται συνήθως κάθε 25 ημερες (για να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας για τους μονομάχους), συνήθως ημέρα Παρασκευή και μετά τις 16:00.

~Το κόστος για να συμμετάσχει κάποιος στα Old School Τουρνουά της σελίδας, είναι 5€.
Με την συμμετοχή του, κάθε μονομάχος λαμβάνει ένα "φακελάκι" με 5 Old School κάρτες π
ου χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare) και είναι άριστης κατάστασης (Near Mint). Τα "φακελάκια" δημιουργούνται με πρωτοβουλία της σελίδας και οι κάρτες είναι προσεκτικά διαλεγμένες. 

~Ο νικητής του Old School Τουρνουά λαμβάνει τη δυνατότητα να αποκτήσει από την Κάισσα Πειραια δωρεαν προϊοντα, συνήθως αξίας 15 €. 
Παράλληλα ο νικητής κερδίζει μια Old School Κάρτα συλλεκτικής αξίας, που είναι χαρακτηριστική του Old School Event που διοργανώθηκε, όπως και Old School ''φακελάκια''.
Τέλος, ο νικητής κερδίζει την αφιέρωση ενός άρθρου για το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

~Τα Old School Τουρνουά που έχουν διοργανωθεί προς το παρόν, παρουσιάζονται παρακάτω:
-05/09/18: 1o Old School Τουρνουά (Duelist Kingdom)
-24/10/18: 2o Old School Τουρνουά (Battle City I)
-03/01/19: 3o Old School Τουρνουά (Virtual World)
-11/04/19: 4o Old School Τουρνουά (Waking The Dragons)
-25/05/19: 5o Old School Τουρνουά (The Grand Championship)
-04/07/19: 6o Old School Τουρνουά (Yugi-Kaiba-Joey)
-09/08/19: 7o Old School Τουρνουά (The Challenge Of Seto Kaiba)
-27/09/19: 8o Old School Τουρνουά (Yu-Gi-Oh Duel Monsters)
-11/01/20: 9o Old School Τουρνουά (Battle City II)
-28/02/20:10o Old School Τουρνουά (Ομαδικό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων)
-19/06/20: 11o Old School Τουρνουά (Ομαδικό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων)
-24/03/22: 14o Old School Τουρνουά (Απόλυτο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα)

~Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας μα δεν έχεις τις κάρτες για να φτιάξεις την Old School τράπουλα σου ή απλώς θες να συλλέξεις κάρτες αυτής της εποχής, η σελίδα παρέχει για εσένα μια ευρεία γκάμα από Old School κάρτες 1ης γενιας! Μπορείς λοιπόν να στείλεις στον Διαχειριστήγια τις κάρτες που θα σε ενδιέφεραν!


*Αν έχεις απορίες σχετικά με τα Old School Tουρνουα της σελίδας ή ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις σε κάποιο, μπορείς να σχολιάσεις σχετικώς κάτω από την αντίστοιχη δημοσίευση, ή ακόμη και να ακολουθήσεις την σελίδα στο Facebook, για μια πιο άμεση επικοινωνία με τον Διοργανωτή. 

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->