Toon Chaos: Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία της νέας συλλογής (06/19/20) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Toon Chaos: Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία της νέας συλλογής (06/19/20)

To ''Toon Chaos'' ειναι το νέο Yu-Gi-Oh! προϊόν (Booster Pack) που αναμενεται να λανσάρει η Κοναμι σε λίγες ημέρες (06/19/2020).

Η νέα συλλογή περιλαμβάνεί σημαντική υποστήριξη για τo ''Toon Archetype'', με κάρτες γενικά που ενισχύουν την ταχύτητα και την σταθερότητα των ''Toon Deck''. Αξίζει εδώ να σημειωθεί το όνομα του ''Toon Black Luster Soldier'', ενός νέου ''Toon'' τέρατος που θα κάνει την εμφάνισή του και το οποίο είναι αρκετά δυνατό!

Πέραν των ''Toon'' καρτών που λανσάρονται, η συλλογή θα περιλαμβάνει και υποστήριξη για το ''Chaos Theme''. Αξίζει εδώ να αναφερθεί το γεγονός πως επρόκειτο να επανεκδοθούν δύο ισχυρά και δημοφιλή ''Chaos'' τέρατα  (''Black Luster Soldier-Envoy Of The Beginning'', ''Chaos Emperor-Envoy Of The End''), όπως και το ότι θα εμφανιστεί ένα νέο ''Chaos'' τέρας (''The Chaos Creator'').

Τέλος, η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει κάρτες σχετικές με ''Noble Knights'' και ''Heroes'',  όπως και μια αρκετά χρήσιμη και γνωστή πλέον κάρτα, το ''Pot Of Extravagance''!

*Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για το ''Toon Chaos'', μπορεί να πατήσει ΕΔΩ για να κατευθυνθεί στην επίσημη σελίδα της ΚΟΝΑΜΙ.

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->