Διεξαγωγή διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! artwork! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Διεξαγωγή διαγωνισμού για το καλύτερο Yu-Gi-Oh! artwork!

Το Yu-Gi-Oh! για τους πιο πολλούς είναι ένα απλό παιχνίδι στρατηγικής. Για κάποιους άλλους όμως είναι και κάτι περισσότερο! Για κάποια άτομα συγκεκριμένα, το Yu-Gi-Oh!, μέσω των περίτεχνων και καλοσχεδιασμένων artwork των καρτών του, αποτελεί το δημιουργικό μέσο της καλλιτεχνικής τους έκφρασης!


Θέλοντας η σελίδα μας να προάγει την καλλιτεχνική δουλειά νέων ατόμων, είχε αναφέρει σε παλιότερη δημοσίευση, πως επρόκειτο να διεξάγει έναν σχετικό διαγωνισμό. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, κάθε συμμετέχοντας θα έπρεπε να ζωγραφίσει και να παρουσιάσει ένα έργο του σχετικό με τον κόσμο του Yu-Gi-Oh!, με το θέμα να έχει καθοριστεί από την σελίδα. 
Πλέον είναι όλα έτοιμα, ώστε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός να μπορέσει να διεξαχθεί! Οι λεπτομέρειές αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Ο διαγωνισμός τελικά θα διεξαχθεί, καθώς τα άτομα που θα συμμετάσχουν είναι 10. (Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός ήταν τα 6 άτομα). 


*Οι συμμετέχοντες έχουν προθεσμία μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου (03/15/20), προκειμένου να παρουσιάσουν τα έργα τους στη σελίδα. 


*Κάθε διαγωνιζόμενος καλείται να ζωγραφίσει και να παρουσιάσει ένα έργο (artwork) σχετικό με τον κόσμο του Yu-Gi-Oh!, το οποίο θα έχει ως θέμα του, την ''Σφραγίδα Του Ορείχαλκου''.

*Τα έργα θα τα αξιολογήσει η σελίδα και θα ξεχωρίσει από αυτά τα τρία καλύτερα. Η σελίδα για να κρίνει ποια είναι τα καλύτερα, θα βασιστεί κυρίως στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια των σχεδίων, όπως και στην δημιουργικότητα των έργων σε σχέση με το θέμα. Ύστερα, τα τρία επικρατέστερα έργα θα δημοσιευτούν στις διάφορες Yu-Gi-Oh! ομάδες του Facebook και θα διεξαχθεί ψηφοφορία σχετικά με το ποιο θεωρείται το καλύτερο. Ο καλλιτέχνης, του οποίου το έργο θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα αναγορευτεί νικητής του διαγωνισμού!


*Ο νικητής θα κερδίσει ένα κουτί Dragon's Of Legend: The Complete Series, αξίας 15 ευρώ, όπως και την  αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και την καλλιτεχνική δουλειά του!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->