Φτάνοντας στο τέλος του 3ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στο τέλος του 3ου Old School Διαδικτυακού Πρωταθλήματος

Μόλις μια βδομάδα χρειάστηκε ώστε το 3ο Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα να φτάσει στο τέλος του, καθώς οι αγώνες του έγιναν αρκετά γρήγορα!


Η λίστα που αφορούσε το 3ο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να επιλέξουν μια λίστα καρτών από έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ή μια συγκεκριμένη ομάδα χαρακτήρων, για να φτιάξουν την τράπουλα τους (https://yu-gi-oh-greek.blogspot.com/2021/08/blog-post_11.html?m=1).


Ο μονομάχος που κατόρθωσε να επικρατήσει, ήταν ο ίδιος που κυριάρχησε και στο προηγούμενο! Ο Γεράσιμος Βάθης, ο οποίος επέλεξε να χρησιμοποιήσει την λίστα του Yugi. Όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ο Γεράσιμος Βάθης έμεινε ανίκητος και συνέτριψε οποιοδήποτε στάθηκε απέναντι του, όντας σε τρομερή φόρμά! 
Χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική  στρατηγική με την οποία εξασφάλιζε σταδιακά αριθμητικό πλεονέκτημα στις κάρτες του, πετύχαινε σιγά-σιγά να ενισχύει τους πόρους του και να περιορίζει τον αντίπαλο, μέχρι τελικά να τον καταστήσει ανήμπορο να αμυνθεί στις επιθέσεις του.  

Παρακάτω βλέπουμε το Deck με το οποίο ο Γεράσιμος Βάθης πέτυχε να γίνει ο κυρίαρχος του 3oυ Old School Διαδικτυακoύ Πρωταθλήματος)

Για όσους αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις:
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->