Έφτασε η στιγμή για το Φιλανθρωπικό Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Έφτασε η στιγμή για το Φιλανθρωπικό Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων!

Πλέον είναι όλα έτοιμα, ώστε να διεξαχθεί το Φιλανθρωπικό Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων! Οι λεπτομέρειές αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι προκειμένου να συμμετάσχουν, πρέπει να δώσουν 5 ευρω για την συμμετοχή τους, κάνοντας κατάθεση σε έναν σχετικό λογαριασμό. Όλα τα χρήματα από τις συμμετοχές, θα δοθούν για ανάγκες των πυρόπληκτων.

-H κατάθεση μπορεί να γίνει απευθείας στον λογαριασμό Eurobank του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρού ή εναλλακτικά σε λογαριασμό Alpha Bank ή PayPal του διοργανωτή ο οποίος θα φροντίσει να τα καταθέσει στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Πυρκαγιές». (ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση).

Eurobank: GR2602602400000300201205013 / Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Alpha Bank GR8901404020402002340003092 / Μιλτιάδης Πλαγιαννάκος 
PayPal: plagiannakosm@gmail.com

-Αφού λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τα χρήματα, θα πρέπεί να στείλουν στον Διοργανωτήμήνυμα με μια φωτογραφία που να αποδεικνύει πως έκαναν την κατάθεση αυτή. Κατόπιν θα εγγράφονται για το πρωτάθλημα.
-Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών. 


*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 19 Αυγούστου (19/08/21), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Τα ζευγάρια των μονομάχων ΔΕΝ είναι υποχρεωμένα να μάχονται στη πλατφόρμα EDOPRO, εφόσον προτιμούν και οι δύο παίκτες κάποια άλλη (π.χ. Dueling Book).

*Οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, επιλέγοντας μία λίστα από τους παρακάτω χαρακτήρες ή μιας συγκεκριμένης ομάδας τους: Yugi, Kaiba, Joey, Noa & Gozaburo & Big Five ή Μarik & Rare Hunters!

Για να δείτε αναλυτικά κάθε λίστα με τις κάρτες των χαρακτήρων, πατήστε ΕΔΩ


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας που θα επιλέξουν και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ο,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3)Εφόσον ο παίκτης ξεκινήσει να μονομαχεί επίσημα με μια συγκεκριμένη τράπουλα, πρέπει να χρησιμοποιεί την ίδια σε όλο το πρωτάθλημα και δεν μπορεί να την αλλάξει στο ενδιάμεσο διάστημα.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Ανάλογα τα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα καθοριστεί και ο τρόπος διεξαγωγής των μονομαχιών. Αν είναι λιγότεροι από 11, θα μονομαχήσουν όλοι με όλους (όπου οι 4 επικρατέστεροι θα περάσουν στην επόμενη φάση). Αν είναι από 11 και πάνω, θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Παρασκευή (20/08/21) όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος).

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοι του, την δική του τράπουλα).


*Το Σάββατο πρωί (21/08/21) θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα σε μια βδομάδα). 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Ο νικητής του πρωταθλήματος κερδίζει ένα από τα Structure Deck που διατίθενται από την σελίδα και δύο King's Court Boosters, o 2oς κερδίζει δύο King's Court Boosters και τέλος ο 3ος κερδίζει ένα King's Court Booster. Οι τρεις επικρατέστεροι πάντως έχουν και την δυνατότητα, εφόσον δεν θέλουν τα έπαθλα αύτα, να ''εξαργυρώσουν'' την αξία τους σε προϊόντα του "Yu-Gi-Oh! Store" της σελίδας (ο 1ος σε προϊόντα αξίας 18€, ο 2ος σε προϊόντα αξίας 8€ και ο 3ος σε προϊόντα αξίας 4€).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->