Η ιστορία ενός πολεμιστή που επιστρέφει ζωντανός (The Warrior Returning Alive) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ιστορία ενός πολεμιστή που επιστρέφει ζωντανός (The Warrior Returning Alive)

Η κάρτα "The Warrior Returning Alive" είναι μια αρκετά γνωστή κάρτα που υποστηρίζει τα "Warrior" τέρατα. Μια κάρτα η οποία έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Μια ιστορία η οποία διδάσκει πως πρέπει να αγωνίζεσαι σκληρά για τις αξίες σου!


O πολεμιστής που παρουσιάζεται στην κάρτα είναι ο "Marauding Captain". Κοιτάζοντας την κάρτα, βλέπουμε τον πολεμιστή, να είναι σε εξαθλιωμένη κατάσταση. Η πανοπλία του έχει τρυπηθεί από βέλη και είναι κατεστραμμένη σε διάφορα σημεία της. Το σπαθί του έχει ρωγμές. Ο πολεμιστής φαίνεται σαν να στηρίζεται με δυσκολία σε αυτό για να μην καταρρεύσει! Όμως παρά το τι έχει περάσει, φαντάζει αποφασισμένος να συνεχίσει και να μην αφήσει τις κακουχίες να τον καταβάλλουν! Το γεγονός πως φαίνεται να είναι κοντά στον θάνατο, τον οποίο όμως ξεπερνάει, μπορούμε να το αντιληφθούμε (πέραν του τίτλου της κάρτας) και από την ιδιότητα της κάρτας ("Target 1 Warrior monster in your GY; add that target to your hand.")!

O Marauding Captain είναι ένας  πολεμιστής που εμφανίζεται σε αρκετές κάρτες. Στόχος των περιπλανήσεων του γενικά, είναι η υπεράσπιση της δικαιοσύνης και η αντιμετώπιση όσων την καταπατούν. Γι' αυτό και τον βλέπουμε σε αρκετές κάρτες να αντιμάχεται με θάρρος διάφορα τερατώδη πλάσματα, στον αγώνα του για την επικράτηση της ειρήνης και της τάξης (Assault on GHQBattle-ScarredDouble AttackTwo-Man Cell Battle, Staunch Defender). Ακόμη και αν οι αντίπαλοι του μπορεί να υπερτερούν σε δύναμη, ο πολεμιστής μας θα τους αντιμετωπίσει χωρίς δισταγμό. Για τον "Marauding Captain", δεν παίζει ρόλο το διαμέτρημα του αντιπάλου και το ποιος καταπατά τις αξίες στις οποίες είναι πιστός. Σαν αποτέλεσμα λοιπόν, κάποιες από τις μάχες του (στις οποίες οι αντίπαλοι του υπερείχαν σημαντικά σε δύναμη), κόντεψαν να κοστίσουν ακόμη και την ίδια του την ζωή!

Μια λοιπόν από αυτές τις "οδυνηρές" μάχες, απεικονίζεται στην κάρτα "Battle-Scarred". Σε αυτή την μάχη ο
"Marauding Captain", αντιμετωπίζει το "Terrorking Archfiend". Το απειλητικό τέρας λοιπόν, χρησιμοποιώντας τα τεράστια και κοφτερά νύχια του, καταφέρνει στον πολεμιστή ένα σοβαρό και κομβικό χτύπημα. Το χτύπημα διαλύει το ένα από τα δύο σπαθιά του και τραυματίζει σοβαρά το πρόσωπό του, με το αίμα να ξεχύνεται σαν ορμητικός πίδακας! Από αυτό το χτύπημα φαίνεται ο "Marauding Captain" να αποκτά στο πρόσωπο του την ουλή που βλέπουμε να έχει (λαμβάνοντας υπόψη τον τίτλο της κάρτας και το σημείο που δέχεται το χτύπημα από τον αντίπαλο του). 

Μένοντας λοιπόν με ένα σπαθί (έτοιμο να διαλυθεί και αυτό), τραυματισμένος και εξαντλημένος, ο πολεμιστής μας βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση! Μα όμως έχοντας αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις του, καταφέρνει να επιστρέψει ζωντανός και να συνεχίσει τους αγώνες του!

Η κάρτα "The Warrior Returning Alive" υποδεικνύει ένα ηθικό μεγαλείο! Φανερώνει πόσο σημαντικές θεωρεί τις αξίες του, ο "Marauding Captain"! Αξίες για τις οποίες έχει το θάρρος να πολεμήσει και μάλιστα να δώσει και μάχες στις οποίες οι πιθανότητες είναι εναντίον του! Γιατί το πόσο σημαντικά είναι αυτά που πιστεύουμε, φαίνονται μόνο στις περιπτώσεις που πρέπει να κληθούμε να τα υπερασπιστούμε... Και όσο πιο μεγάλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για να τα υπερασπιστουμε, τόσο πιο μεγάλο και το ηθικό μας ανάστημα. Είτε κερδίσουμε, είτε ηττηθούμε... Γιατί αυτό που μετράει και μας δικαιώνει στο τέλος, είναι ο αγώνας μας...

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->