Φιλανθρωπικό Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φιλανθρωπικό Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων

Εξαιτίας των φριχτών συνθηκών που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας ύστερα από τις πρωτόγνωρες πυρκαγίες που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας, η σελίδα ''Greek Yu-Gi-Oh! Fans'' παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα για να τους υποστηρίξει.

Οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι προκειμένου να συμμετάσχουν, πρέπει να δώσουν 5 ευρω για την συμμετοχή τους, κάνοντας κατάθεση σε έναν σχετικό λογαριασμό. Όλα τα χρήματα από τις συμμετοχές, θα δοθούν για ανάγκες των πυρόπληκτων.

H κατάθεση λοιπόν μπορεί να γίνει απευθείας στον λογαριασμό Eurobank του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρού (IBAN: GR2602602400000300201205013). Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Πυρκαγιές». (ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση).
Εναλλακτικά όσοι εξυπηρετούνται καλύτερα από Alpha Bank ή PayPal, μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς που παρέχονται από τον Διοργανωτή και εκείνος θα φροντίσει να τα καταθέσει στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:
Alpha Bank: GR8901404020402002340003092 / Μιλτιάδης Πλαγιαννάκος 

PayPal: plagiannakosm@gmail.com

Αφού λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τα χρήματα, θα πρέπεί να στείλουν στον Διοργανωτήμήνυμα με μια φωτογραφία που να αποδεικνύει πως έκαναν την κατάθεση αυτή. Κατόπιν θα εγγράφονται για το πρωτάθλημα.


~Σε αυτό το πρωτάθλημα οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, επιλέγοντας μία λίστα από τους παρακάτω χαρακτήρες ή μιας συγκεκριμένης ομάδας τους: Yugi, Kaiba, Joey, Noa & Gozaburo & Big Five ή Μarik & Rare Hunters~


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας EDOPRO και θα υπάρξουν όμιλοι, με τους κάνονες που ίσχυαν και στα προηγούμενα διαδικτυακά πρωταθλήματα της σελίδας.
Ο νικητής του πρωταθλήματος κερδίζει
 ένα από τα Structure Deck που θα διατεθούν από την σελίδα και δύο King's Court Boosters, o 2oς κερδίζει δύο King's Court Boosters και τέλος ο 3ος κερδίζει ένα King's Court Booster. Οι τρεις επικρατέστεροι πάντως έχουν και την δυνατότητα, εφόσον δεν θέλουν τα έπαθλα αύτα, να ''εξαργυρώσουν'' την αξία τους σε προϊόντα του "Yu-Gi-Oh! Store" της σελίδας (ο 1ος σε προϊόντα αξίας 18€, ο 2ος σε προϊόντα αξίας 8€ και ο 3ος σε προϊόντα αξίας 4€).

*Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ο,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνες διάφορες το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα και πως ο κάθε μονομάχος υποχρεούται να διαμορφώσει την τράπουλα του πάνω στην αποκλειστική λίστα που έχει φτιαχτεί για το προσεχές πρωτάθλημαΚάρτες που είναι ΕΚΤΟΣ της λίστας, απαγορεύονται. Όλες οι κάρτες της λίστας επιτρέπονται, με εξαίρεση κάποιες που επιτρέπονται μόνο μια φορά, δύo ή καθόλου.


*Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική δημοσίευση σχετικά με την προθεσμία των εγγραφών και για ό,τι αφορά γενικά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

*Για να δείτε αναλυτικά κάθε λίστα με τις κάρτες των χαρακτήρων, πατήστε ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->