Ώρα για το Απόλυτο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ώρα για το Απόλυτο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα

Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans προετοιμάζει ένα νέο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ


*Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση, ύστερα από συνεννόηση μαζί του. Ελάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι τα 15 άτομα. 

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου (24/03/22), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Τα ζευγάρια των μονομάχων ΔΕΝ είναι υποχρεωμένα να μάχονται στη πλατφόρμα EDOPRO, εφόσον προτιμούν και οι δύο παίκτες κάποια άλλη (π.χ. Dueling Book).


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

3)Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά 3 κάρτες από οποιαδήποτε κατηγορία ΒΑΝ(0) καρτών ή αντί για αυτές να επιλέξει την ''Special Card'' (Diabound Kernel).

4)Εφόσον ο παίκτης ξεκινήσει να μονομαχεί επίσημα με μια συγκεκριμένη τράπουλα, πρέπει να χρησιμοποιεί την ίδια σε όλο το πρωτάθλημα και δεν μπορεί να την αλλάξει στο ενδιάμεσο διάστημα.

5)Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), τότε εκείνος που έμεινε, επιλέγει αν η μονομαχία θα επαναληφθεί ή όχι. Αν δεν επαναληφθεί, τότε την κερδίζει αυτόματα.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Παρασκευή 25 Μαρτίου (25/03/22), όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει το πολύ μια βδομάδα. 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Με τη συμμετοχή του, κάθε μονομάχος μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση για ένα Structure Deck Freezing Chains! Η κλήρωση θα γίνει διά ζώσης το Σάββατο 26 Μαρτίου (26/03/22). Για την ακριβή ώρα της κλήρωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα . 


*Ο 1ος θα κερδίσει ένα Yugi's Legendary Deck Box, ο 2ος δύο ''King's Court Booster Packs'' και ο 3ος ένα ''King's Court Booster Packs'', μα εφόσον θέλουν, μπορούν στη θέση τους να πάρουν άλλα προϊόντα ίδιας αξίας από το "Yu-Gi-Oh! Store" της σελίδας (ο 1ος προϊόντα αξίας 30 ευρώ, ο 2ος προϊόντα αξίας 8 ευρώ και ο 3ος προϊόντα αξίας 4 ευρώ). Παράλληλα ο πρώτος επικρατέστερος θα έχει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->