Ετοιμαστείτε για το μεγάλο Διαδικτυακό Goat Πρωτάθλημα! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο Διαδικτυακό Goat Πρωτάθλημα!

Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans συμμετέχει στη διοργάνωση ενός μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Στο Goat πρωτάθλημα οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. 

Για να δείτε περισσότερα για το "Goat Format", πατήστε ΕΔΩ.

Για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικές "Goat" τράπουλες, πατήστε ΕΔΩ


*Η συμμετοχή είναι στα 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα της συμμετοχής με κατάθεση, ύστερα από συνεννόηση μαζί του. Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

*Κάθε συμμετέχοντας με τη συμμετοχή του θα λάβει ένα "King's Court" Booster Pack ή δύο "Legendary Duelists: Synchro Storm" Booster Packs, ενώ ο μεγάλος νικητής του πρωταθλήματος θα κερδίσει ένα ''King's Court" Booster Box ή ένα "Legendary Duelists: Synchro Storm" Booster Box.
-Με την εγγραφή 13 ατόμων, κάθε μονομάχος θα λάβει ένα επιπλέον "Legendary Duelists: Synchro StormBooster Pack με τη συμμετοχή του. 
-Με την εγγραφή 14 ατόμων και για κάθε επιπλέον άτομο, θα προστίθενται δύο ξεχωριστά "Legendary Duelists: Synchro StormBooster Packs τα οποία θα κληρωθούν στο τέλος του Event και τα οποία θα δοθούν όλα μαζί σε έναν τυχερό μονομάχο (εξαιρείται ο νικητής του πρωταθλήματος). 

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 25 Απριλίου (25/04/22) και ώρα 12:00 για να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες, το "Dueling Book".

*Η διαδικασία διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι "Swiss". Κάθε παίκτης δηλαδή αρχικά θα μονομαχήσει τυχαία με κάποιον άλλο και ύστερα στον επόμενο γύρο οι νικητές θα μονομαχήσουν μεταξύ τους, όπως και οι ηττημένοι. Αυτός που έχει τις περισσότερες νίκες μετά από το πέρας κάποιων γύρων (που καθορίζονται από τον αριθμό των συμμετεχόντων), αναγορεύεται στον νικητή του πρωταθλήματος!


*Τη Δευτέρα 25 Απριλίου (25/04/22) και μετά την ώρα 12:00, όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). 


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα τυχαία ζευγάρια των μονομάχων. 

-Οι μονομάχοι σε κάθε γύρο θα κανονίζουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της μονομαχίας τους. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την κάθε μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα των 3 ημερών.

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στο Διοργανωτή το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->