Κώστας Βόσινας: Ο νικητής του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κώστας Βόσινας: Ο νικητής του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος!

Ο Κώστας Βόσινας ήταν ο μεγάλος νικητής του μεγάλου Διαδικτυακού Goat Πρωταθλήματος! Παίζοντας με εξαιρετικό τρόπο, κατόρθωσε να αναδειχθεί στον απόλυτο κυρίαρχο του τουρνουά!

Οι μονομάχοι του Goat πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. (Για να δείτε περισσότερα για το "Goat Format", πατήστε ΕΔΩ).

  
Ο Κώστας Βόσινας λοιπόν, βασισμένος στη στρατηγική του "Chaos Turbo", πέτυχε να διαμορφώσει μια αρκετά ισχυρή τράπουλα με την οποία κατατρόπωσε οποιοδήποτε αντίπαλο βρέθηκε στο δρόμο του! 
(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το μεγάλο Διαδικτυακό Goat Πρωταθλήμα και να κάνει τον Κώστα Βόσινα πρωταθλητή).

Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις.

https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->