ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ OLD SCHOOL TAG DUEL - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ OLD SCHOOL TAG DUEL


Αν θα σου άρεσε η ιδέα να έχεις τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία των Ομαδικών Μονομαχιών, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο Απόλυτο Old School Tag Duel που θα διεξαχθεί μέσα σε λίγες βδομάδες! Για να δείτε τους βασικούς κανόνες των Ομαδικών Μονομαχιών στα ελληνικά, πατήστε ΕΔΩ.

*Το Old School Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στην Κάισσα Πειραιά! Ο Διοργανωτής θα επιβλέπει τα παιχνίδια και θα βοηθάει τους συμμετέχοντες με τους κανόνες του Tag Duel όπου χρειάζεται.

*Αν θέλεις να συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα μα δεν έχεις συμπαίκτη, μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα στον Διοργανωτή (πατώντας ΕΔΩ). Εκείνος θα σε βάλει σε μια ομάδα άλλων ατόμων που αναζητούν συμπαίκτες και θα προσπαθήσει να σου βρει έναν.


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.


*Η συμμετοχή για κάθε ομάδα είναι στα 10 ευρώ, με τον κάθε μονομάχο να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).
Ένας από τους συμμετέχοντες θα ανοίξει μια συλλεκτική και κλασική Old School κάρτα, η οποία είναι σχετική με τη λίστα του πρωταθλήματος (Barrel Dragon, MCI).

*Η νικήτρια ομάδα θα
 κερδίσει δύο Old School φακελάκια και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 20 ευρώ (ανεξαρτήτως συμμετοχών), όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για την ίδια και το Deck της στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με τα ονόματα των μονομάχων της, να κοσμούν για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Η 2η ομάδα θα κερδίσει δύο Old School φακελάκια και ''Credit'' 15 ευρώ για να τα εξαργυρώσει σε προϊόντα της σελίδας.
Για να δείτε τα προϊόντα της σελίδας, πατήστε ΕΔΩ,


*1)Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

2) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα. 

3)Κάθε παίκτης της ομάδας έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά 3 κάρτες από οποιαδήποτε κατηγορία ΒΑΝ(0) καρτών. Επιπλέον κάθε μέλος της ομάδας πρέπει να διαλέξει διαφορετικές απαγορευμένες κάρτες από τον συμπαίκτη του. (Αν για παράδειγμα ο μονομάχος της ομάδας Α επιλέξει Pot Of Greed, ο συμπαίκτης του δεν επιτρέπεται να το επιλέξει). 

4)Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->