Ώρα για το Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ώρα για το Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων!

Yugioh prvtathlhma xarakthrvn
Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans προετοιμάζει ένα νέο Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:

*Οι μονομάχοι θα διαμορφώσουν την τράπουλα τους επιλέγοντας κάρτες από δυο ''Duel Monster'' χαρακτήρες (έναν ''βασικό'' και έναν ''δευτερεύον'' ή δύο ''δευτερεύοντες''). Για να δείτε τη σχετική λίστα με τις κάρτες των χαρακτήρων, πατήστε ΕΔΩ


*Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση, ύστερα από συνεννόηση μαζί του. Ελάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι τα 12 άτομα. 

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου (25/07/2022), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Τα ζευγάρια των μονομάχων ΔΕΝ είναι υποχρεωμένα να μάχονται στη πλατφόρμα EDOPRO, εφόσον προτιμούν και οι δύο παίκτες κάποια άλλη (π.χ. Dueling Book).

*1) Δεν επιτρέπεται στους μονομάχους να επιλέξουν κάρτες από δύο βασικούς πρωταγωνιστές για να φτιάξουν την τράπουλα τους.

2) Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες των χαρακτήρων που θα διαλέξουν και να ακολουθήσουν την Banlist και για τους δύο χαρακτήρες μαζί.

3) Ο Μπακούρα μπορεί επιλεγεί ως βασικός ή δευτερεύον χαρακτήρας από τους παίκτες. Ανάλογα με το τι θα επιλεγεί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και η ανάλογη λίστα (δηλαδή με Diabound Kernel Limit ή Ban).

4) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.

5) Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), τότε εκείνος που έμεινε, επιλέγει αν η μονομαχία θα επαναληφθεί ή όχι. Αν δεν επαναληφθεί, τότε την κερδίζει αυτόματα.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Τρίτη 26 Ιουλίου (26/07/2022), όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει το πολύ μια βδομάδα. 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Με τη συμμετοχή του, κάθε μονομάχος μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση για ένα ''Strucure Deck: Mechanized Madness''. Η κλήρωση θα γίνει διά ζώσης την Τετάρτη 27 Ιουλίου (27/07/2022). Για την ακριβή ώρα της κλήρωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 


*Ο 1ος θα κερδίσει ένα ''2021 Tin Of Ancient Battles''ο 2ος τέσσερα ''Legendary Duelists: Duels From the Deep Booster Packs'' και ο 3ος δύο ''Legendary Duelists: Duels From the Deep Booster Packs'', μα εφόσον θέλουν, μπορούν στη θέση τους να πάρουν άλλα προϊόντα ίδιας αξίας από το "Yu-Gi-Oh! Store" της σελίδας (ο 1ος προϊόντα αξίας 20 ευρώ, ο 2ος προϊόντα αξίας 8 ευρώ και ο 3ος προϊόντα αξίας 4 ευρώ). Παράλληλα ο πρώτος επικρατέστερος θα έχει την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->