Ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat!

Goat Tour (Yugioh!)
Με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Goat (18/09/22) η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans διοργανώνει ένα νέο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Goat! Οι λεπτομέρειες αυτού παρουσιάζονται παρακάτω:


*Η συμμετοχή είναι στα 3 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Διαχειριστή της σελίδας Greek Yu-Gi-Oh! Fans στο Facebook και κατόπιν να καταβάλλουν τα χρήματα τη συμμετοχής με κατάθεση ύστερα από συνεννόηση μαζί τουΕλάχιστο όριο συμμετοχών για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι τα 15 άτομα. 

*Οι μονομάχοι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (05/09/2022), προκειμένου να εγγραφούν για το διαδικτυακό πρωτάθλημα.


*Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω μιας πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για Yu-Gi-Oh! μονομαχίες. Η σελίδα επιλέγει να χρησιμοποιήσει το EDOPRO. Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένες μονομαχίες η οποία είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και "κατεβαίνει" γρήγορα. Οι μονομάχοι λοιπόν θα πρέπει να την κατεβάσουν (Για να την κατεβάσετε, πατήστε ΕΔΩ).
Τα ζευγάρια των μονομάχων ΔΕΝ είναι υποχρεωμένα να μάχονται στη πλατφόρμα EDOPRO, εφόσον προτιμούν και οι δύο παίκτες κάποια άλλη (π.χ. Dueling Book).

*1) Στο Goat πρωτάθλημα οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε. 

Για να δείτε το "Card Pool" και την "Banlist" πάνω στο "Goat Format", πατήστε ΕΔΩ.

Για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικές "Goat" τράπουλες, πατήστε ΕΔΩ.

2) Αν κατά το διάστημα της μονομαχίας ένας από τους δύο παίκτες βγει από την πλατφόρμα (επειδή για παράδειγμα ''έπεσε'' το δίκτυό του), τότε εκείνος που έμεινε, επιλέγει αν η μονομαχία θα επαναληφθεί ή όχι. Αν δεν επαναληφθεί, τότε την κερδίζει αυτόματα.

Όποιος παραβιάζει τους παραπάνω κανόνες θα αποκλείεται από το πρωτάθλημα.


*Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα διαμορφωθούν όμιλοι (των οποίων τα άτομα θα καθοριστούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Τα ζευγάρια των μονομάχων θα καθοριστούν ύστερα από κλήρωση.


*Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου (06/09/2022) όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν έτοιμη την τράπουλα με την οποία θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να στείλουν την φωτογραφία της στον Διοργανωτή (για την διαφύλαξη των κανόνων του πρωταθλήματος). Όποιος δεν στείλει την τράπουλα του, θα αποκλείεται. 

Ο Διοργανωτής αντίστοιχα θα στείλει την τράπουλα του σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα συμμετέχει και ο ίδιος στους αγώνες (και είναι δίκαιο να γνωρίζουν και οι αντίπαλοί του, την δική του τράπουλα).


*Αφού όλοι οι συμμετέχοντες στείλουν την τράπουλά τους, αμέσως ύστερα θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια των μονομάχων. Αυτή θα είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διαρκέσει το πολύ μια βδομάδα. 

-Οι μονομάχοι θα κανονίσουν μεταξύ τους την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ο μόνος περιορισμός είναι να διεξάγουν την μονομαχία τους μέσα στο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας. 

-Όταν μια μονομαχία ολοκληρώνεται, ο νικητής θα δηλώνει στη σελίδα το άτομο με το οποίο μονομάχησε και την νίκη του, ώστε να καταχωρείται η βαθμολογία. 

-Όποιος αποδεδειγμένα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει όλες τις μονομαχίες του και να συνεργάζεται με τους αντιπάλους του για τις μονομαχίες του, θα αποκλείεται και όσοι δεν μονομάχησαν μαζί του θα κερδίζουν αυτόματα.  


*Ο 1ος θα κερδίσει 2 "Legendary Duelists: Season 3 Boxes", ο 2ος 1 "Legendary Duelists: Season 3 Box", ο 3ος 2 "Legendary Duelists: Season 3 Booster Packs'' και ο 4ος 1 "Legendary Duelists: Season 3 Booster Pack''

μα εφόσον θέλουν, μπορούν στη θέση τους να πάρουν άλλα προϊόντα ίδιας αξίας από το "Yu-Gi-Oh! Store" της σελίδας (ο 1ος προϊόντα αξίας 30 ευρώ, ο 2ος προϊόντα αξίας 15 ευρώ, ο 3ος προϊόντα αξίας 10 ευρώ και ο 4ος προϊόντα αξίας 5 ευρώ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->