Έφτασε η στιγμή για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goat (18/09/22)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Έφτασε η στιγμή για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goat (18/09/22)!

Το Goat είναι ένα Format στο οποίο οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε (για να δείτε περισσότερα γι'αυτό, πατήστε ΕΔΩ). 


Το Goat λοιπόν, αποκτώντας όλο και περισσότερη δημοφιλία τα τελευταία χρόνια, έφτασε να έχει πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Έχοντας γίνει αρκετά γνωστό πλέον και στην Ελλάδα, έφτασε επιτέλους η στιγμή για να το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goat το οποίο και θα το εδραιώσει! 

  

Οι λεπτομέρειές της διοργάνωσης παρουσιάζεται παρακάτω:

Η διοργάνωση διεξάγεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Goatformat.com! Αυτή θεωρείται ταυτόχρονα πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο νικητής θα λάβει τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή για το 2022, ενώ θα δοθούν προκρίσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Goat Format του Οκτωβρίου, οι οποίες καθορίζονται ως εξής:

1 πρόκριση ανά 32 και παραπάνω συμμετέχοντες.

2 προκρίσεις ανά 64 και παραπάνω συμμετέχοντες.


Για την συμμετοχή στο τουρνουά είναι ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ η  προεγγραφή, μέσω μηνύματος στη σελίδα του game inn ή στο email gameinn.piraeus@gmail.com με το ονοματεπώνυμο σας. Θα υπάρξει μέγιστο όριο συμμετεχόντων, οπότε κάνετε την προεγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν!



Ημερομηνία: Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου


Τοποθεσία : Game Inn, Κουντουριώτου 188 Πειραιάς


Ώρα εγγραφών: 11:00-12:00


Έναρξη τουρνουά: 12:10


Συμμετοχή: 15 ευρώ (Με τη συμμετοχή κάθε παίχτης θα λαμβάνει 3 φακελάκια από το τελευταίο σετ)


**Με την εγγραφή σας είναι απαραίτητη και η Decklist σας.


ΕΠΑΘΛΑ

***Τα έπαθλα που αναφέρονται παρακάτω αντιστοιχούν σε ένα τουρνουά με 32 συμμετέχοντες και θα αυξηθούν η μειωθούν ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.

1η θέση: 1 display box, playmat, Πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

2η θέση: 12 φακελάκια.

3η-4η θέση: 6 φακελάκια ο καθένας.

5η-8η θέση: 3 φακελάκια ο καθένας. 

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->