Γεράσιμος Βάθης: Ο νικητής του Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος Χαρακτήρων - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Γεράσιμος Βάθης: Ο νικητής του Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος Χαρακτήρων

Ο Γεράσιμος Βάθης για ακόμη μια φορά κατάφερε να κατακτήσει άλλον ένα τίτλο, επεκτείνοντας έτσι τον μύθο του ισχυρότερου Old School μονομάχου και μεγεθύνοντας το χάσμα από εκείνους που τον ανταγωνίζονται στα τρόπαια. 


Η λίστα που αφορούσε το εν λόγω Old School Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, έδινε την δυνατότητα στους μονομάχους να επιλέξουν κάρτες από δύο ''Duel Monsters'' χαρακτήρες προκειμένου να διαμορφώσουν την τράπουλά τους (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε).
  
Ο Γεράσιμος Βάθης έχοντας συνδυάσει τις κάρτες των χαρακτήρων Yugi και Rare Hunters για την τράπουλά του, πέτυχε να διαμορφώσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό Deck και να είναι και πάλι ισοπεδωτικός!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Διαδικτυακό Old School Πρωτάθλημα Χαρακτήρων και να κάνει τον Γεράσιμο Βάθη πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας την τράπουλα του πρωταθλητή, βλέπουμε αυτός να χρησιμοποιεί αρκετές κάρτες που μπορούσαν να καταστρέψουν μεμονωμένα τις ''Spells/Traps'' του αντιπάλου ή να τις απενεργοποιήσουν (Magic Jammer, Seven Tools Of The bandit, Dust Tornado κτλ). Παράλληλα, βλέπουμε εκείνος να χρησιμοποιεί αρκετές κάρτες που χτυπούσαν τα αντίπαλα τέρατα μεμονωμένα ή και όχι (Soul Taker, Tribute To The Doomed, Cyber Jar, Raigeki κτλ).
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρωταθλητής χρησιμοποιούσε κάρτες με τις οποίες "ανανέωνε" τους πόρους του και με τις οποίες έφερνε άλλες κάρτες που πιθανόν να μπορούσαν να του φανούν χρήσιμες για μια δεδομένη περίσταση (3x Mystic Tomato, Sangan, Witch Of Black Forest). Στόχος του λοιπόν ήταν να μην ''ξεμένει'' εύκολα από πόρους και ταυτόχρονα να ''ρίχνει'' σταδιακά τις άμυνες του αντιπάλου. Χρησιμοποιώντας παράλληλα και τις "Search" κάρτες που κατείχε, είχε επιτύχει να κατασκευάσει μια ισορροπημένη τράπουλα η οποία θα μπορούσε να έχει μια ''απάντηση'' για το καθετί! Αφού λοιπόν ο πρωταθλητής καθιστούσε τον αντίπαλό του ευάλωτο, φρόντιζε ύστερα να εξαπολύει συνεχείς επιθέσεις εναντίον του μέχρι να τον αποτελειώσει.

Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο καινούργιο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις. (https://www.facebook.com/YuGiOhGreekFans/).
Μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχουμε μια μεγάλη διοργάνωση η οποία θα αποτελείται από 5 Old School πρωταθλήματα και τα οποία θα αφορούν κάθε σεζόν του ''Duel Monsters''. Κάθε Old School πρωτάθλημα θα γίνεται κάθε μήνα και θα περιλαμβάνει ξεχωριστά έπαθλα. Ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης θα είναι εκείνος που θα έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στο τέλος της και θα λάβει το μοναδικό τρόπαιο της σελίδας. Πιστεύεις πως μπορείς εσύ να είσαι αυτός;

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->