Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής του Grand Championship! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Χάρης Σωφρονάς: O Mεγάλος Nικητής του Grand Championship!

YUGIOH! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
Η Old School Διοργάνωση έφτασε στο τέλος της, κλείνοντας με την πέμπτη σεζόν του Yu-Gi-Oh! ''Duel Monsters''! Ο Χάρης Σωφρονάς εδώ, ήταν αυτός ο μονομάχος που αυτή τη φορά πέτυχε να επικρατήσει!
Μάλιστα επικρατώντας σε αυτό το πρωτάθλημα, πέτυχε να κατακτήσει και την Old School διοργάνωση αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες νίκες στα πρωταθλήματα της διοργάνωσης και έτσι σαν νικητής της, να σηκώσει και το τρόπαιό της και να του δοθεί σαν έπαθλο και το ''Yugi's Legendary Decks''!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην πέμπτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε). 

Ο Χάρης Σωφρονάς, έχοντας εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που προσέφερε η λίστα, πέτυχε να διαμορφώσει ένα εξαιρετικά ισχυρό και αποτελεσματικό Deck και να καταστρέψει οποιοδήποτε αντίπαλό του στάθηκε στο δρόμο του!

(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Grand Championship και να κάνει τον Χάρη Σώφρονα πρωταθλητή!)


Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε πως έχει βασίσει κυρίως την στρατηγική του σε ένα συγκεκριμένο αρχέτυπο, το "Valkyrie Archetype". Έχοντας λοιπόν ως βάση αυτό το αρχέτυπο, δόμησε την καταστρεπτική του στρατηγική! Εκμεταλλευόμενος την σημαντική συνεργία που έχουν οι Βαλκυρίες μεταξύ τους, μπορούσε να καταστρέφει τέρατα του αντιπάλου (Valkyrie's Embrace, Valkyrie Zweitte), να προστατεύει αποτελεσματικά τις Βαλκυρίες του (Valkyrie Brunhilde, Goddess Urd's Verdict) και να επηρεάσει αρνητικά την ροή της τράπουλας του αντίπαλου (μέσω της συνεργασίας των ''Godesses'' καρτών του). Παράλληλα η Valkyrie Dritte και η Valkyrie Zweitte βοηθούσαν το παιχνίδι του πρωταθλητή να είναι πιο αποτελεσματικό, καθώς, όταν αυτές καλούνταν, η πρώτη του έδινε τη δυνατότητα να πάρει από την τράπουλά του μια Valkyrie κάρτα και η δεύτερη του έδινε τη δυνατότητα να πάρει μια "Continuous Spell" από το νεκροταφείο του.  
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι υπόλοιπες κάρτες που χρησιμοποίησε ο πρωταθλητής, αν και δεν συγκαταλέγονταν στο "Valkyrie Archetype", φρόντισαν να ελαχιστοποιήσουν τις αδυναμίες του. Ειδικότερα, η στρατηγική αυτή φάνταζε κάπως ''ασταθής'' και μπορεί ο πρωταθλητής να μην είχε τις κάρτες που χρειαζόταν για να αναπτύξει το παιχνίδι του. Έτσι λοιπόν, ο πρωταθλητής  χρησιμοποίησε κάρτες που μπορούσαν να καθυστερήσουν τον αντίπαλο σε περίπτωση που το παιχνίδι του ''κολλούσε'' (Negate Attack, Ordeal Of A Traveller, Stronghold The Moving Fortress). Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η προσθήκη της κάρτας Iron Cage (που έχει σαν ιδιότητα να στέλνει στο νεκροταφείο κάποιο τέρας του παίκτη και να το φέρνει με Special Summon στον επόμενο γύρο του), η οποία σαν ο πρωταθλητής τη συνδύαζε με τη Valkyrie Zweitte που ενεργοποιεί ένα αρκετά ισχυρό Effect όταν καλείται, του έδινε ένα σημαντικό πλεονέκτημα (η μπορούσε βέβαια να τη συνδυάσει με οποιοδήποτε άλλο τέρας ενεργοποιεί Effect όταν καλείται, όπως το Glife The Phantom Bird).

Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις.
https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->