ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ (TAG DUEL)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ (TAG DUEL)!

 

TAG DUEL (YUGIOH!)

Η σελίδα Greek Yugioh! Fans επρόκειτο σε λίγο καιρό να διεξάγει ένα νέο, ιδιαίτερο Old School Πρωτάθλημα! Αυτό θα είναι ένα Ομαδικό Πρωτάθλημα (Tag Duel)! 
Αν θα σου άρεσε λοιπόν η ιδέα των Ομαδικών Μονομαχιών, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο νέο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα Χαρακτήρων που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στη Κάισσα Πειραιά! Αυτό θα είναι βασισμένο στους βασικούς χαρακτήρες από το ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''!


*Το νέο Old School Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 17:30 στην Κάισσα Πειραιά!


*Οι μονομάχοι κάθε ομάδας θα διαμορφώσουν την τράπουλά τους επιλέγοντας κάρτες από δύο διαφορετικούς ''Duel Monster'' χαρακτήρες ο καθένας (έναν ''βασικό'' και έναν ''δευτερεύον'' ή δύο ''δευτερεύοντες''). Επίσης η τράπουλα τους πρέπει να βασιστεί μονάχα σε έναν χαρακτήρα.

Για παράδειγμα, ο ένας μπορεί να επιλέξει να φτιάξει τράπουλα βασισμένος στη λίστα του Yugi και ο συμπαίκτης του να φτιάξει τράπουλα βασισμένος στη λίστα του Marik. Για να δείτε τη σχετική λίστα με τις κάρτες των χαρακτήρων, πατήστε ΕΔΩ.
Για να δείτε τους βασικούς κανόνες για τo Tag Duel, πατήστε ΕΔΩ


*Η συμμετοχή για κάθε ομάδα είναι στα 10 ευρώ, με τον κάθε μονομάχο να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα ανοίξει στο Old School ''φακελάκι'' του τις πιο κλασικές και χαρακτηριστικές Old School κάρτες σχετικές με "Tag Duel", σε "Secret Rare" (Suijin, Sanga Of The Thunder, Kazejin, Gate Guardian, SGX2).

*Η νικήτρια ομάδα θα λάβει το δικαίωμα να αποκτήσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 20€, όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για την ίδια και το Deck της στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans, με το όνομα των μελών της να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας. 
Η δεύτερη ομάδα θα κερδίσει 1 Speed Duel GX Midterm Paradox!
Η τρίτη ομάδα αντίστοιχα θα κερδίσει 2 οποιαδήποτε 25th Anniversay Booster Packs από τις συλλογές Metal RaidersDark Crisis ή/και Invasion of Chaos!

*1) Δεν επιτρέπεται στους μονομάχους να επιλέξουν κάρτες από δύο βασικούς πρωταγωνιστές για να φτιάξουν την τράπουλα τους.

2) Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν και OCG κάρτες.

3) Στην Ομαδική Μονομαχία, η Banlist ισχύει για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει πως αν μια κάρτα είναι Semi-Limit (2), τότε αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και δύο φορές από τον κάθε παίκτη της ομάδας. Επομένως κάθε ομάδα, μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και 4 Semi-Limit κάρτες στο σύνολο της. Το ίδιο συμβαίνει και με τις Limit (1) κάρτες.

5) Όσον αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα. 6) Για να έχετε μια άμεση εικόνα σχετικά με τις κάρτες που επιτρέπονται μα και για να πάρετε ιδέες για ανταγωνιστικά Decks, μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για τους νικητές, όπου παρουσιάζεται η τράπουλά τους και η στρατηγική που ακολούθησαν. (Για να τα δείτε, πατήστε ΕΔΩ).


*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

Οι μονομάχοι που θα αγοράσουν κάρτες για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σελίδας, θα έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε αγορά τους!

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ).

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->