ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ GOAT FORMAT GRAND PRIX ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (07/05/23)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ GOAT FORMAT GRAND PRIX ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (07/05/23)!

Το Goat είναι ένα Format στο οποίο οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλά τους με τις κάρτες που χρησιμοποιούνταν πριν τον Αύγουστο του 2005 και να παίξουν με τους κανόνες που ίσχυαν τότε (για να δείτε περισσότερα γι' αυτό, πατήστε ΕΔΩ). 

Το Goat λοιπόν, αποκτώντας όλο και περισσότερη δημοφιλία τα τελευταία χρόνια, έφτασε να έχει πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Έχοντας εδραιωθεί πλέον και στη χώρα μας, η σελίδα Genesis Card Gaming σε συνεργασία με το GoatFormat.com διοργανώνει ένα μεγάλο Goat Format Grand Prix στην Ελλάδα και το οποίο μάλιστα δίνει προκρίσεις και για το World Championship Goat Format 2023!

Για την συμμετοχή στο τουρνουά είναι ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ η προεγγραφή, μέσω μηνύματος στη σελίδα Genesis Card Gaming ή στο email gameinn.piraeus@gmail.com με το ονοματεπώνυμό σας. Θα υπάρξει μέγιστο όριο συμμετεχόντων, οπότε κάντε την προεγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν!


ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Ημερομηνία: Κυριακή 7 Μαΐου


ΤοποθεσίαGameInn, Κουντουριώτου 188 Πειραιάς


Ώρα Εγγραφών:11:00-11:45


Έναρξη Τουρνουά: 12:00


Συμμετοχή: 20 ευρώ (Με τη συμμετοχή κάθε παίχτης θα λαμβάνει 5 φακελάκια από τις συλλογές Maze Of Memories, Photon Hypernova και Amazing Defenders ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους)


Με την εγγραφή σας είναι απαραίτητο να παραδώσετε και την Decklist σας (το Extra Deck δεν χρειάζεται να γραφτεί, απλά μόνο να δηλωθεί εάν τυχόν υπάρχει)


Το τουρνουά θα είναι σε μορφή Swiss, με Top Cut ανάλογα τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων


Χρόνος Ανά Γύρο: 45 λεπτά

Οι OCG κάρτες θα επιτρέπονται στο τουρνουά

Οι Hobby League κάρτες δεν θα επιτρέπονται στο τουρνουά

Οι σημειώσεις επιτρέπονται κατά την διάρκεια των παιχνιδιών σας



ΕΠΑΘΛΑ

Τα έπαθλα που αναφέρονται παρακάτω αντιστοιχούν σε ένα τουρνουά με 32 συμμετέχοντες και θα αυξηθούν η θα μειωθούν ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων:

1η θέση: Goat Format World Championship Cloth Playmat 2023, 1 Booster Box
2η θέση: 8 Booster Packs
3η-4η θέση: 4 Booster Packs each
5η-8η θέση: 2 Booster Packs each
*Θα υπάρχουν και κληρώσεις Single καρτών κατά την διάρκεια του τουρνουά

Οι προκρίσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δίνονται ως εξής:
1 πρόκριση για 32+ συμμετοχές
2 προκρίσεις για 64+ συμμετοχές

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα Genesis Card Gaming!


*Ενδιαφέρεσαι για Goat κάρτες; Μπορείς να δεις τις διαθέσιμες Goat κάρτες στο Yugioh Store της σελίδας Greek Yugioh! Fans πατώντας ΕΔΩ ή και να στείλεις μήνυμα  στη σελίδα Genesis Card Gaming για να ρωτήσεις για τις κάρτες που ψάχνεις!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->