Ώρα για την Απόλυτη Old School Διοργάνωση! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ώρα για την Απόλυτη Old School Διοργάνωση!

Η Απόλυτη Old School Διοργάνωση!Η σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans επρόκειτο να διεξάγει μια μοναδική Old School Διοργάνωση! Αυτή η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα αποτελείται από 5 ξεχωριστά πρωταθλήματα, τα οποία θα αφορούν κάρτες που εμφανίστηκαν στις Season του "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters!".

~Τα πρωταθλήματα που επρόκειτο να γίνουν θα είναι το "Duelist Kingdom", το "Battle City", το "Virtual World", το "Waking The Dragons" και το "Grand Championship".
Όσον αφορά την λίστα των καρτών των πρωταθλημάτων της διοργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι μονομάχοι μπορούν να την δουν, "πατώντας" στα ονόματα των παραπάνω πρωταθλημάτων. 

~Ο νικητής κάθε πρωταθλήματος της διοργάνωσης, εκτός του επάθλου που θα κερδίζει από αυτό, θα έχει τη δυνατότητα να κερδίζει και το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης, εφόσον πετύχει να έχει και τις περισσότερες νίκες σε αυτά, συγκριτικά με τους άλλους ανταγωνιστές του!

*Η νέα Old School Διοργάνωση θα διεξαχθεί αυτή τη φορά τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, προσαρμοζόμενη και στις ανάλογες συνθήκες του τρόπου διεξαγωγής της. Για αυτό και υπάρχει διαφορετική δημοσίευση για την καθεμία. 
Για να δείτε τη δημοσίευση σχετικά με την Ζωντανή Old School Διοργάνωση, πατήστε ΕΔΩ.
Για να δείτε τη δημοσίευση σχετικά με την Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση, πατήστε ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->