Ετοιμαστείτε σύντομα για το Βασίλειο της Μονομαχίας (03/10/23 & 09/10/23)! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Ετοιμαστείτε σύντομα για το Βασίλειο της Μονομαχίας (03/10/23 & 09/10/23)!

Duelist Kingdom Yugioh!Έφτασε επιτέλους η στιγμή για το Ζωντανό Old School Πρωτάθλημα του Βασιλείου της Μονομαχίας, με το οποίο μάλιστα εγκαινιάζεται και η Old School Διοργάνωση (για να δείτε λεπτομέρειες για την Old School Διοργάνωση πατήστε ΕΔΩ)!

Αν ενδιαφέρεστε για το Διαδικτυακό Βασίλειο της Μονομαχίας, πατήστε ΕΔΩ!

*Το Old School Πρωτάθλημα του Βασιλείου της Μονομαχίας θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στην Κάισσα Πειραιά.


*Σε αυτό το Old School πρωτάθλημα, οι μονομάχοι καλούνται να διαμορφώσουν την τράπουλα τους με κάρτες από την πρώτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters''.
Για να δείτε αναλυτικά την λίστα, πατήστε ΕΔΩ.

(Σαν βοήθεια έχει δημιουργηθεί πλέον και λίστα η οποία περιλαμβάνει από μια φορά όλες τις κάρτες του πρωταθλήματος με τη μορφή εικόνων. Για να την δείτε, πατήστε ΕΔΩ).


*Η συμμετοχή για κάθε μονομάχο είναι στα 5 ευρώ, με τον καθένα να λαμβάνει ένα ''φακελάκι'' (το οποίο διαμορφώνει η σελίδα για το event), με 5 Old School κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους χαρακτήρες, από όλες τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'', διαφόρων εκδόσεων (4 Common & 1 Super, Ultra ή Secret Rare).

*Ένας συμμετέχων θα κερδίσει δωρεάν ένα οποιοδήποτε 25th Anniversary Booster Pack από τις συλλογές των Metal RaidersSpell RulerPharaon's Servant ή/και Invasion of Chaos εφόσον πετύχει στο ''φακελάκι'' του τις τρεις συμβολικές κάρτες που εμφανίστηκαν στο Βασίλειο της Μονομαχίας 

*Ο νικητής θα κερδίσει ένα Old School φακελάκι και θα λάβει το δικαίωμα να αγοράσει από την Κάισσα Πειραιά προϊόντα αξίας έως 15€, όπως και την αφιέρωση ενός άρθρου για τον ίδιο και το Deck του στη σελίδα Greek Yu-Gi-Oh! Fans, με το όνομα του να κοσμεί για πάντα το "Hall Of Fame" της ιστοσελίδας.
Επιπλέον, ο δεύτερος θα κερδίζει ένα Old School φακελάκι και τρία οποιαδήποτε 25th Anniversary Booster Pack από τις συλλογές των Metal RaidersSpell RulerPharaon's Servant ή/και Invasion of Chaos και ο τρίτος αντίστοιχα θα κερδίζει δύο οποιαδήποτε Booster Pack από τις ίδιες συλλογές!


*1) Είδαμε στο Βασίλειο της Μονομαχίας οι μονομάχοι, ανάλογα με το μέρος που μονομαχούσαν, να έχουν το λεγόμενο ''Bonus'' περιοχής και το οποίο ενίσχυε ή αποδυνάμωνε τα τέρατα τους. Το ιδιαίτερο λοιπόν χαρακτηριστικό που θα έχει αυτό το πρωτάθλημα και το οποίο σχετίζεται με εκείνο της ανάλογης σεζόν, θα είναι η ύπαρξη των έξι πρώτων και κλασικών ''Field Spell'' που εμφανίστηκαν στο Yugioh! Αυτές οι Field Spell θα είναι ήδη σε διάφορα μέρη για μονομαχία, με την καθεμία να ενισχύει ή να αποδυναμώνει τα τέρατα των παικτών και θα είναι άφθαρτες. Παράλληλα, κάθε ζευγάρι μονομάχων θα κληρώνεται τυχαία για το μέρος όπου θα μονομαχήσει κάθε φορά.

2) Οι μονομάχοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τις κάρτες της Old School λίστας και να ακολουθήσουν την Banlist της.

3) Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει συνολικά 5 ΒΑΝ(0) κάρτες από την Banlist.

4) Όσο αφορά τους κανόνες των Old School Τουρνουά, ό,τι ισχύει με τα σύγχρονα τουρνουά Yu-Gi-Oh! ισχύει και με τα Old School (Master Rules 2020), με μόνη εξαίρεση το ότι εδώ ο πρώτος παίκτης τραβάει 6η κάρτα.



*Θέλεις να συμμετάσχεις στα Old School τουρνουά της σελίδας, μα δεν έχεις Old School κάρτες; Μπορείς, εφόσον θες, να αγοράσεις από το ''Yu-Gi-Oh! Store'' της σελίδας τις κάρτες που θες!
Για να δεις κάρτες του Yugi πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες του Kaiba πάτα ΕΔΩ.
Για να δεις κάρτες των Joey, Marik και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων πάτα ΕΔΩ.

**Για οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον Διοργανωτή (για να του στείλετε μήνυμα, πατήστε ΕΔΩ)

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->