Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος του Διαδικτυακού Βασιλείου Της Μονομαχίας! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Κων/νος Λυγερός: O Mεγάλος Nικητής του Πρωταθλήματος του Διαδικτυακού Βασιλείου Της Μονομαχίας!

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ (YUGIOH! TOYR)
Η Διαδικτυακή Old School Διοργάνωση ξεκίνησε και αυτή με τη σειρά της με το Βασίλειο Της Μονομαχίας! Για άλλη μια φορά ο ανελέητος Κων/νος Λυγερός δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον βγάλει εκτός μάχης! Όπως και στο αμέσως προηγούμενο πρωτάθλημα, κατάφερε να καταστρέψει όποιον μονομάχο τόλμησε να τα βάλει μαζί του και να εκπορθήσει με τις νίκες του και πάλι το κάστρο του Διοργανωτή!


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που εμφανίστηκαν στην πρώτη Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε  ΕΔΩ για να τις δείτε).


Ο Κων/νος Λυγερός διαμόρφωσε μια σχετικά παρόμοια τράπουλα με την προηγούμενη με την οποία είχε αγωνιστεί και που του είχε χαρίσει το πρωτάθλημα. Όπως αποδείχθηκε, ήταν αρκετά δυνατή, ώστε να του χαρίσει και αυτό το πρωτάθλημα!


(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα του Βασιλείου Της Μονομαχίας και να κάνει τον Κων/νο Λυγερό πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε αρχικά αυτός πως έχει επικεντρωθεί στην ευελιξία αυτού, επιλέγοντας να έχει αρκετά και διαφορετικά τέρατα που έχουν διαφορές ειδικές ιδιότητες και τα οποία θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν σε διάφορα στάδια του παιχνιδιού (Trap MasterAncient LampMan-Eater Bug κτλ). Παράλληλα, ο πρωταθλητής φροντίζει να έχει και κάποια ισχυρά επιθετικά τέρατα, ώστε να μπορεί να εξαπολύει δυνατές επιθέσεις όταν έχει τον ελεύθερο χώρο να το κάνει και να αποδυναμώνει τον αντίπαλο του (2x Summoned Skull, 3x Goblin Attack Force). Πάνω στην ίδια λογική της ευελιξίας, στηρίζει και την επιλογή του σε Spell/Trap κάρτες, με κυρίως κάρτες που καταστρέφουν τέρατα του αντιπάλου (Tribute To The DoomedTrap Hole,Trap Hole Of Spikes κτλ) και κάρτες που προστατεύουν τον ίδιο και τα τέρατα του (3x Magical HatsWabokuNegate Attack κτλ). Αξίζει εδώ να σημειωθεί η επιλογή του να βάλει 3x Magical Hats, καθώς, όχι μόνο προστάτευαν κάποιο τέρας του παίκτη, αλλά η ιδιότητα αυτών να γυρίζουν στο Battle Phase το τέρας του παίκτη Face Down (και να το ανακατεύουν με άλλες δύο Face Down Spell/Trap κάρτες από την τράπουλα του στο έδαφος), έδιναν τη δυνατότητα τόσο στα "FLIP" τέρατα του παίκτη να ενεργοποιούν και πάλι τις ιδιότητες τους, όσο και σε τερατα να ενεργοποιούν και πάλι ιδιότητες όταν δέχονταν επίθεση ενώ είναι Face Down (2x Blast Sphere, 2x Ancient Lamp). 


Αν σας αρέσουν γενικά τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα στο Facebook για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις::https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->