Δύο ελληνικές διάκρισεις στο Goat Format World Championship 2023! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Δύο ελληνικές διάκρισεις στο Goat Format World Championship 2023!

 Goat Format World Championsip 2023!Πριν λίγο καιρό διεξάχθηκε διαδικτυακά στο Dueling Book το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Goat! Σε αυτό είχαν συγκεντρωθεί οι 74 καλύτεροι μονομάχοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πάλεψαν για να διακριθούν και να κάνουν δικά τους τα σημαντικά έπαθλα που δίνονταν στους επικρατέστερους.

(Οι 32 επικρατέστεροι κέρδιζαν ένα Goat Format World Championship Playmat, ανεξαρτήτως της θέσης τους. Επιπλέον, οι 9-32 κέρδιζαν ένα Goat Format World Championship Token, οι 5-8 κέρδιζαν Full Goat Format World Championship Tokens και 250$, οι 3-4 κέρδιζαν Full Goat Format World Championship Tokens και 500$, ο 2ος κέρδιζε Full Goat Format World Championship Tokens, GEM TCG Back Pack, GEM Calculator Case, 1000$ και πρόσκληση για το Παγκόσμιο Goat το 2024 και ο 1ος κέρδιζε Full Goat Format World Championship Tokens, GEM TCG Back Pack, GEM Calculator Case, Goat Format World Championship Belt, 2000$ και πρόσκληση για το Παγκόσμιο Goat το 2024). 


Σε αυτούς τους 74 μονομάχους, βρίσκονταν και 5 Έλληνες, με αυτούς να είναι ο Παναγιώτης Πολυδεύκης (Zogler), ο Ιωάννης Πλάκας (EvansGR), ο Μιλτιάδης Πλαγιαννάκος (KCFILOSOFOS), ο Στάθης Μαρουφιδης (Marou13) και ο Παναγιώτης Κάππας (Luffy_Senpai).


Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα, οι μονομάχοι θα έπαιζαν μεταξύ τους 7 παιχνίδια και οι 32 που θα συγκέντρωναν τα καλύτερα στατιστικά θα περνούσαν στην επόμενη φάση (Top 32). Από τους 5 Έλληνες, κατόρθωσαν να περάσουν ο Στάθης Μαρουφιδης και ο Μιλτιάδης Πλαγιαννακος ο οποίος μάλιστα πέρασε παρά τρίχα, καθώς ήταν ο 32ος! Δυστυχώς ο Παναγιώτης Πολυδεύκης (33ος) και ο Ιωάννης Πλάκας (35ος) έμειναν έξω για πολύ λίγο.
Για να δείτε τα Deck των Top 32, πατήστε ΕΔΩ.


Την 2η μέρα, οι μονομάχοι θα πολεμούσαν μεταξύ τους με το σύστημα του Double Elimination. Αυτό σημαίνει πως οι μονομάχοι που θα έκαναν δύο ήττες, θα αποκλείονταν από τη διοργάνωση. Οι δύο Έλληνες που είχαν μείνει, έπαιξαν αρκετά καλά και κατάφεραν να πάρουν σημαντικές θέσεις. Ο Στάθης Μαρουφίδης κατόρθωσε να βγει 12ος και ο Μιλτιάδης Πλαγιαννάκος να βγει 7ος!
Για να δείτε την κατάταξη των Top 32, πατήστε ΕΔΩ.


Ελπίζουμε μελλοντικά να έχουμε και άλλες ελληνικές συμμετοχές στο Goat Format World Championsip, όπως φυσικά και διακρίσεις! Το Goat Community στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο ισχυρό. Αν θα ήθελες και εσύ να συμμετάσχεις σε αυτό, μπορείς να μπεις στο Ελληνικό Goat Format Discord, πατώντας ΕΔΩ!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->